Sitenin sağında bir giydirme reklam

LATİF DURGUT'U KAYBETTİK

Gündem 23.03.2021 - 21:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7490+ kez okundu.
 

LATİF DURGUT'U KAYBETTİK

Ankara Siyaset ve İş Dünyasının sevilen isimlerinden Kozlulu İş adamı Latif Durgut geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.
Ankara'da İnşaat ve Taahhüt iileri başta olmak üzere çeşitli iş dallarında faaliyetlerde bulunan Kozlulu iş insanı Latif Durgut bu akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi neticesinde Ankara'da yaşamını yitirdi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Latif Durgut'a cenab-ı Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.  
Ankara Siyaset ve İş Dünyasının sevilen isimlerinden Kozlulu İş adamı Latif Durgut geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Ankara'da İnşaat ve Taahhüt iileri başta olmak üzere çeşitli iş dallarında faaliyetlerde bulunan Kozlulu iş insanı Latif Durgut bu akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi neticesinde Ankara'da yaşamını yitirdi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Latif Durgut'a cenab-ı Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.