Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZTAŞ ZAM iSTEDi

Kozlu 09.04.2021 - 17:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7477+ kez okundu.
 

KOZTAŞ ZAM iSTEDi

Kozlu Belediye Meclisi’nin 2021yılı Nisan ayı meclis toplantısının birinci oturumunda gündem maddelerinden 14 ve 15’inci madde Kozlu Belediyesi Özel Halk otobüs İşletmesi KOZTAŞ’ın otobüs bilet fiyatlarını artıma ve kullan-at kart bedeline zam yapılması yönündeydi. KOZTAŞ’ın otobüs bilet fiyatlarına yüzde 5 ile yüzde 10 arası zam talebi ve kullan-at kart bedelinin +1 TL ilave şeklinde belirlenmesi talebi üyeler tarafından Bütçe Komisyonu’na oybirliğiyle havale edildi. KOZTAŞ’ın zam talebinin Cuma günkü birleşimde karara bağlanması bekleniyor.(BKH)
Kozlu Belediye Meclisi’nin 2021yılı Nisan ayı meclis toplantısının birinci oturumunda gündem maddelerinden 14 ve 15’inci madde Kozlu Belediyesi Özel Halk otobüs İşletmesi KOZTAŞ’ın otobüs bilet fiyatlarını artıma ve kullan-at kart bedeline zam yapılması yönündeydi.
KOZTAŞ’ın otobüs bilet fiyatlarına yüzde 5 ile yüzde 10 arası zam talebi ve kullan-at kart bedelinin +1 TL ilave şeklinde belirlenmesi talebi üyeler tarafından Bütçe Komisyonu’na oybirliğiyle havale edildi. KOZTAŞ’ın zam talebinin Cuma günkü birleşimde karara bağlanması bekleniyor.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.