Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'NUN KIRMIZI PARKE TAŞLARI TEHLİKE SAÇIYOR

Kozlu 18.06.2014 - 11:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7915+ kez okundu.
 

KOZLU'NUN KIRMIZI PARKE TAŞLARI TEHLİKE SAÇIYOR

Yerinden çıkan Kırmızı Parke Taşlar vatandaşın ayağına takılıyor.
Kozlu belediyesi tarafından, başta Kozlu kent merkezi olmak üzere Kozlu’nun çeşitli yerlerine yaptırılan ve başarısız işçiliği ile defalarca sökülüp, yeniden yapılması ile kamuoyunda uzun süre eleştiri konusu olan ‘Kırmızı Parke Taşlar’ yapılalı henüz bir yıl dahi olmamasına rağmen tekrar deforme oldular. Yerlerinden çıkan ‘Kırmızı Parke Taşlar’, kaldırımda yürüyen vatandaşların ayağına takılarak çeşitli kazalara ve yaralanmalara sebeiyet veriyor. Vatandaşlar, ‘Sırf rant olsun diye, birilerine menfaat sağlamak için bu işleri işten anlamayan kişilere yaptırarak, işte Kozlu’yu bu hale soktular. Parayı alanlar sefasını sürerken vatandaş cefasını çekiyor. Kaldırımda yürürken bastığımız taş yerinden çıkıyor. Önce taşıt yolu daraltılarak, kaldırımlar genişletildi. Sonra taşıt yolunu genişletmek için kaldırımlar daraltıldı. Bu zihniyeti anlamak mümkün değil. Kozlu yap-boz tahtasına döndü’ sözleriyle tepkilerini dile getirdiler. (BKH)
Yerinden çıkan Kırmızı Parke Taşlar vatandaşın ayağına takılıyor.

Kozlu belediyesi tarafından, başta Kozlu kent merkezi olmak üzere Kozlu’nun çeşitli yerlerine yaptırılan ve başarısız işçiliği ile defalarca sökülüp, yeniden yapılması ile kamuoyunda uzun süre eleştiri konusu olan ‘Kırmızı Parke Taşlar’ yapılalı henüz bir yıl dahi olmamasına rağmen tekrar deforme oldular.

Yerlerinden çıkan ‘Kırmızı Parke Taşlar’, kaldırımda yürüyen vatandaşların ayağına takılarak çeşitli kazalara ve yaralanmalara sebeiyet veriyor.

Vatandaşlar, ‘Sırf rant olsun diye, birilerine menfaat sağlamak için bu işleri işten anlamayan kişilere yaptırarak, işte Kozlu’yu bu hale soktular. Parayı alanlar sefasını sürerken vatandaş cefasını çekiyor. Kaldırımda yürürken bastığımız taş yerinden çıkıyor. Önce taşıt yolu daraltılarak, kaldırımlar genişletildi. Sonra taşıt yolunu genişletmek için kaldırımlar daraltıldı. Bu zihniyeti anlamak mümkün değil. Kozlu yap-boz tahtasına döndü’ sözleriyle tepkilerini dile getirdiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.