Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA ULAŞIM KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Kozlu 15.05.2024 - 22:45, Güncelleme: 15.05.2024 - 22:45 1761+ kez okundu.
 

KOZLU’DA ULAŞIM KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Kozlu’da ulaşım anlamında çok büyük bir kriz henüz başlamadan çözüme kavuşmuş oldu.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde 60 dolmuşçu esnafının bir araya gelerek kurdukları ve halen Halk Otobüs İşletmesi hizmetini veren KOZTAŞ tarafından kamuoyuna yapılan duyuru ile 13 Mayıs Pazartesi gününden itibaren engelli vatandaşlar ile 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz taşınmayacağı bildirilmişti. KOZTAŞ Koop. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kızılkan bu kararı almalarındaki nedenin; Her gün artan yakıt ve işletme giderlerine karşılık, Kozlu Belediyesi tarafından kooperatife sağlanan desteğin yeni belediye başkanı Altuğ Dökmeci tarafından devam ettirilmeyeceğinin ifade edilmesi, taşıma ücretlerine zam yapılmayacağı gibi Bakanlık tarafından gönderilen desteklerede belediye tarafından el konulduğuna dair açıklamadan kaynaklandığını ifade etmişti. Ancak konu ile ilgili karar uygulamaya konulmadan kamuoyundan gelen tepkilere dayanamayan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, KOZTAŞ Koop. Yetkilileri ile tekrar masaya oturarak uzlaştı. Böylece Kozlu’da ulaşım anlamında çok büyük bir kriz henüz başlamadan çözüme kavuşmuş oldu.
Kozlu’da ulaşım anlamında çok büyük bir kriz henüz başlamadan çözüme kavuşmuş oldu.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde 60 dolmuşçu esnafının bir araya gelerek kurdukları ve halen Halk Otobüs İşletmesi hizmetini veren KOZTAŞ tarafından kamuoyuna yapılan duyuru ile 13 Mayıs Pazartesi gününden itibaren engelli vatandaşlar ile 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz taşınmayacağı bildirilmişti.

KOZTAŞ Koop. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kızılkan bu kararı almalarındaki nedenin;

Her gün artan yakıt ve işletme giderlerine karşılık, Kozlu Belediyesi tarafından kooperatife sağlanan desteğin yeni belediye başkanı Altuğ Dökmeci tarafından devam ettirilmeyeceğinin ifade edilmesi, taşıma ücretlerine zam yapılmayacağı gibi Bakanlık tarafından gönderilen desteklerede belediye tarafından el konulduğuna dair açıklamadan kaynaklandığını ifade etmişti.

Ancak konu ile ilgili karar uygulamaya konulmadan kamuoyundan gelen tepkilere dayanamayan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, KOZTAŞ Koop. Yetkilileri ile tekrar masaya oturarak uzlaştı.

Böylece Kozlu’da ulaşım anlamında çok büyük bir kriz henüz başlamadan çözüme kavuşmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.