Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ TARİHİNDE BÖYLE MECLİS GÖRMEDİ

Kozlu 06.06.2014 - 14:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7543+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ TARİHİNDE BÖYLE MECLİS GÖRMEDİ

Kozlu Belediye Meclisi’nin 6 Haziran Cuma günü gerçekleşen ve Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in bir bardak suda fırtınalar kopartarak CHP’li meclis üyesi, Kozlu eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’yi Polis zoru ile meclis toplantı salonundan attırmak istediği olaylı Meclis toplantısında yaşananlar tam anlamıyla hayretlik verici nitelikteydi.
MECLİS İKNA MECLİSİNE DÖNDÜ Meclis Salonuna Polis gelmesi ve Ertan Şahin’in Dökmeci’yi Salondan Polis zoru ile attırmaya çalışma ısrarından sonra Meclis salonunu terk eden CHP Grup başkan vekili Hüdai Dökmeci’ye yapılan uygulamaya tepkisiz kalmayan CHP’li Behçet Danış ve İsmet Dilmaç’ın ardından, Salondan çıkmak için tereddüt eden CHP’li Ali Salcı’yı AKP’lilerle birlikte, arkadaşlarına yapılan muameleye tepkisiz kalan Bekir Atalay ikna etmeye çalıştı. ŞAHİN, ‘TAKILMAYIN ŞU ADAMIN PEŞİNE BİZİM SİZLERLE PROBLEMİMİZ YOK’ Ertan Şahin’in Hüdai Dökmeci ve arkadaşlarının salonu terk etmesinin ardından, tereddüt eden CHP’li Ali Salcı’ya, ‘Takılmayın şu adamın peşine. Bizim sizlerle problememiz yok’ demesinin ardından, Salcının yanında oturan CHP’li meclis üyesi Atalay, ‘Geçen imar komisyonuna seçildiğimde, grup kararına uyarak istifa ettim. Ancak arkadaşlar beni imar komisyonuna davet ettiler. Çalışmalara katıldım ve gördüm. Bunu yapmazsak sorularımıza cevap bulamayız. Ona katılma, buna katılma, neye katılacaksın’ şeklindeki sözlerle Dökmeci’yi eleştirerek, Salcıyı ikna etmeye çalıştı. ŞAHİN, ‘BEN BU ADAMLA 24 SENE ÇALIŞTIM.BUNUN NİYETİNİ BEN BİLİRİM.BANA GÜVENİN’ Dökmeci’nin ardından salondaki CHP’lileri ikna etmek için konuşmasını sürdüren Şahin, ‘Herkes buraya halkın oyları ile geldi. Gelenlerin o sorumluluğu taşıması lazım. Ben bu adamla 24 sene çalıştım, bunun niyetini ben bilirim. Bana güvenin’ dedi. İKİLEMDE KALAN SALCI SONUNDA ATALAY VE ARDIÇ’A UYDU AKP’LİLERLE DEVAM ETTİ Tüm bu yaşananların ardından ikilemde kalan CHP’li Meclis üyesi Ali Salcı ilk olarak, ‘Böyle olacaksa hem CHP’den,  hem de meclis üyeliğinden istifa edelim o zaman. Ben bu utançla gezemem’ dediyse de, Şahin ikilemde kalan Salcıyı ikna etmek için, ‘İstifa edecek olan sizler değilsiniz. İstifa edecek olan belli’ dedi. İyice kafası karışan Salcı’yı ikna etmek için bu sefer devreye bir önceki dönemde MHP’nin tek meclis üyesi olan ve bu yıl AKP saflarına katılan Necati Bozkurt girdi. Bozkurt Salcı’ya hitaben, ‘Ben bu duyguları muhalefet sıralarında Meclis üyeliği yaparken yaşadım. Niye istifa edeceksin, birlikte çalışırız’ sözleri ile adeta AKP saflarına davet etti. Üç koldan ikna edilmek için üzerine büyük gayret sarf edilen Salcı, sonunda sarf ettiği ‘Ben bu utançla gezemem’ sözlerini unutup, zaten AKP saflarında olduğunu, grup arkadaşlarına karşı yapılan muameleye karşı kayıtsız kalarak gösteren Bekir Atalay ve Halil Ardıç ile birlikte hareket ederek, yapılan oylamalarda AKP’nin tüm gündem maddelerine evet oyu için el kaldırarak, AKP’lilerin zayıf halka olarak itham ettiği üç kişiden biri olduğunu doğrularcasına hareket etti.(BKH)
Kozlu Belediye Meclisi’nin 6 Haziran Cuma günü gerçekleşen ve Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in bir bardak suda fırtınalar kopartarak CHP’li meclis üyesi, Kozlu eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’yi Polis zoru ile meclis toplantı salonundan attırmak istediği olaylı Meclis toplantısında yaşananlar tam anlamıyla hayretlik verici nitelikteydi.

MECLİS İKNA MECLİSİNE DÖNDÜ

Meclis Salonuna Polis gelmesi ve Ertan Şahin’in Dökmeci’yi Salondan Polis zoru ile attırmaya çalışma ısrarından sonra Meclis salonunu terk eden CHP Grup başkan vekili Hüdai Dökmeci’ye yapılan uygulamaya tepkisiz kalmayan CHP’li Behçet Danış ve İsmet Dilmaç’ın ardından, Salondan çıkmak için tereddüt eden CHP’li Ali Salcı’yı AKP’lilerle birlikte, arkadaşlarına yapılan muameleye tepkisiz kalan Bekir Atalay ikna etmeye çalıştı.

ŞAHİN, ‘TAKILMAYIN ŞU ADAMIN PEŞİNE BİZİM SİZLERLE PROBLEMİMİZ YOK’

Ertan Şahin’in Hüdai Dökmeci ve arkadaşlarının salonu terk etmesinin ardından, tereddüt eden CHP’li Ali Salcı’ya, ‘Takılmayın şu adamın peşine. Bizim sizlerle problememiz yok’ demesinin ardından, Salcının yanında oturan CHP’li meclis üyesi Atalay, ‘Geçen imar komisyonuna seçildiğimde, grup kararına uyarak istifa ettim. Ancak arkadaşlar beni imar komisyonuna davet ettiler. Çalışmalara katıldım ve gördüm. Bunu yapmazsak sorularımıza cevap bulamayız. Ona katılma, buna katılma, neye katılacaksın’ şeklindeki sözlerle Dökmeci’yi eleştirerek, Salcıyı ikna etmeye çalıştı.

ŞAHİN, ‘BEN BU ADAMLA 24 SENE ÇALIŞTIM.BUNUN NİYETİNİ BEN BİLİRİM.BANA GÜVENİN’

Dökmeci’nin ardından salondaki CHP’lileri ikna etmek için konuşmasını sürdüren Şahin, ‘Herkes buraya halkın oyları ile geldi. Gelenlerin o sorumluluğu taşıması lazım. Ben bu adamla 24 sene çalıştım, bunun niyetini ben bilirim. Bana güvenin’ dedi.

İKİLEMDE KALAN SALCI SONUNDA ATALAY VE ARDIÇ’A UYDU AKP’LİLERLE DEVAM ETTİ

Tüm bu yaşananların ardından ikilemde kalan CHP’li Meclis üyesi Ali Salcı ilk olarak, ‘Böyle olacaksa hem CHP’den,  hem de meclis üyeliğinden istifa edelim o zaman. Ben bu utançla gezemem’ dediyse de, Şahin ikilemde kalan Salcıyı ikna etmek için, ‘İstifa edecek olan sizler değilsiniz. İstifa edecek olan belli’ dedi.

İyice kafası karışan Salcı’yı ikna etmek için bu sefer devreye bir önceki dönemde MHP’nin tek meclis üyesi olan ve bu yıl AKP saflarına katılan Necati Bozkurt girdi. Bozkurt Salcı’ya hitaben, ‘Ben bu duyguları muhalefet sıralarında Meclis üyeliği yaparken yaşadım. Niye istifa edeceksin, birlikte çalışırız’ sözleri ile adeta AKP saflarına davet etti.

Üç koldan ikna edilmek için üzerine büyük gayret sarf edilen Salcı, sonunda sarf ettiği ‘Ben bu utançla gezemem’ sözlerini unutup, zaten AKP saflarında olduğunu, grup arkadaşlarına karşı yapılan muameleye karşı kayıtsız kalarak gösteren Bekir Atalay ve Halil Ardıç ile birlikte hareket ederek, yapılan oylamalarda AKP’nin tüm gündem maddelerine evet oyu için el kaldırarak, AKP’lilerin zayıf halka olarak itham ettiği üç kişiden biri olduğunu doğrularcasına hareket etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.