Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU SAHİLİ GİRİŞİ 50 TL OLUYOR

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2024 - 21:43, Güncelleme: 05.06.2024 - 21:43 2824 kez okundu.
 

KOZLU SAHİLİ GİRİŞİ 50 TL OLUYOR

CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Haziran ayı meclis gündemine taşıdığı belediyeye ait sosyal tesislerin Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve yakınları hariç vatandaşa paralı hale getirilmesine yönelik uygulama ile Ilıksu Plajı’ndan sonra Kozlu Sahili’ni de ücretli hale getireceği ifade edildi.
CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci  Haziran ayı meclis gündemine taşıdığı belediyeye ait sosyal tesislerin Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve yakınları hariç vatandaşa paralı hale getirilmesine yönelik uygulama ile Ilıksu Plajı’ndan sonra Kozlu Sahili’ni de ücretli hale getireceği ifade edildi. Haziran ayı meclis toplantısında plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen gündem maddesi kabul edilmesi durumunda Kozlu Sahili’ne girişin 50 TL gibi bir rakam olacağı ve Moda Kafe önünde gişe kurulacağı iddia edildi. Vatandaşlar duruma; ''Ne güzel, halkçı, sosyal demokrat, yenilikçi belediyecilik diye halktan yetki iste, göreve geldikten sonra kendi yapmadığın, kendinden önceki Belediye döneminde yapılan ve halkın şimdiye kadar ücretsiz kullandığı Kozluluların nefes alabildiği alanları halka paralı hale getir. Kararı alırken de Belediye Başkanı ve Belediye meclis üyeleri ve yakınları ücretsiz faydalanır diye ibare koydur! Bu mu sizin sosyal demokrasi, sosyal belediyecilik anlayışınız? Yazıklar olsun.'' İfadeleri ile tepki gösterdiler.
CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Haziran ayı meclis gündemine taşıdığı belediyeye ait sosyal tesislerin Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve yakınları hariç vatandaşa paralı hale getirilmesine yönelik uygulama ile Ilıksu Plajı’ndan sonra Kozlu Sahili’ni de ücretli hale getireceği ifade edildi.

CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci  Haziran ayı meclis gündemine taşıdığı belediyeye ait sosyal tesislerin Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve yakınları hariç vatandaşa paralı hale getirilmesine yönelik uygulama ile Ilıksu Plajı’ndan sonra Kozlu Sahili’ni de ücretli hale getireceği ifade edildi.

Haziran ayı meclis toplantısında plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen gündem maddesi kabul edilmesi durumunda Kozlu Sahili’ne girişin 50 TL gibi bir rakam olacağı ve Moda Kafe önünde gişe kurulacağı iddia edildi.

Vatandaşlar duruma;

''Ne güzel, halkçı, sosyal demokrat, yenilikçi belediyecilik diye halktan yetki iste, göreve geldikten sonra kendi yapmadığın, kendinden önceki Belediye döneminde yapılan ve halkın şimdiye kadar ücretsiz kullandığı Kozluluların nefes alabildiği alanları halka paralı hale getir. Kararı alırken de Belediye Başkanı ve Belediye meclis üyeleri ve yakınları ücretsiz faydalanır diye ibare koydur!

Bu mu sizin sosyal demokrasi, sosyal belediyecilik anlayışınız? Yazıklar olsun.'' İfadeleri ile tepki gösterdiler.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.