Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU PAZARYERİ KAPATILDI

Kozlu 06.04.2020 - 23:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8213+ kez okundu.
 

KOZLU PAZARYERİ KAPATILDI

Korona Virüs (Covid-19) Salgını sebebiyle Zonguldak ve ilçelerinde vaka sayılarının ve ölümlerin hızla artmasından dolayı alınan önlemler artırılıyor. .
Korona Virüs (Covid-19) Salgını sebebiyle Zonguldak ve ilçelerinde vaka sayılarının ve ölümlerin hızla artmasından dolayı alınan önlemler artırılıyor. Korona Virüs (Covid-19)salgınının yayılma hızını yavaşlatmak amacıyla gerek Kaymakamlık gerekse Kozlu Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara evden çıkmama uyarıları yapılmasının yanında şehir merkezinde araç parkı (açık otoparklarda dahil) yasaklandı. Son olarak Pandemi Kurulunun tavsiyeleri çerçevesinde Salı ve Cuma Günleri kurulan Kozlu Halk Pazarının kapatılmasına karar verildi. Belediye yetkilileri Pazar giriş ve çıkışlarını barikatlarla mühürleyip uyarı yazıları astılar. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kozlu Pazarının güvenlik gerekçesi ile kapatıldığını Salı günü kimsenin pazara inmemesini dile getirerek, Kozluluların mahallelere çıkacak seyyar araçlar ile Pazar alışverişini yapabileceklerini,mağdur edilmeyeceklerini belirtti. Bektaş sosyal medya hesabından Kozlululara şu ifadelerle seslendi; Saygıdeğer Kozlulular; Covid-19 önlemleri kapsamında Zonguldak Hıfzısıhha kurulunun almış olduğu kararlar doğrultusunda Kozlu Açık Pazaryeri kapatılmıştır. Vatandaşlarımızın mağdur durumda kalmamaları için pazaryeri esnafının mahallelerde seyyar satış yapmasına izin verilecektir. Kozlu halkımızın pazaryerine inmemesi önemle duyurulur.
Korona Virüs (Covid-19) Salgını sebebiyle Zonguldak ve ilçelerinde vaka sayılarının ve ölümlerin hızla artmasından dolayı alınan önlemler artırılıyor. .

Korona Virüs (Covid-19) Salgını sebebiyle Zonguldak ve ilçelerinde vaka sayılarının ve ölümlerin hızla artmasından dolayı alınan önlemler artırılıyor.

Korona Virüs (Covid-19)salgınının yayılma hızını yavaşlatmak amacıyla gerek Kaymakamlık gerekse Kozlu Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara evden çıkmama uyarıları yapılmasının yanında şehir merkezinde araç parkı (açık otoparklarda dahil) yasaklandı.

Son olarak Pandemi Kurulunun tavsiyeleri çerçevesinde Salı ve Cuma Günleri kurulan Kozlu Halk Pazarının kapatılmasına karar verildi.

Belediye yetkilileri Pazar giriş ve çıkışlarını barikatlarla mühürleyip uyarı yazıları astılar.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kozlu Pazarının güvenlik gerekçesi ile kapatıldığını Salı günü kimsenin pazara inmemesini dile getirerek, Kozluluların mahallelere çıkacak seyyar araçlar ile Pazar alışverişini yapabileceklerini,mağdur edilmeyeceklerini belirtti.

Bektaş sosyal medya hesabından Kozlululara şu ifadelerle seslendi;
Saygıdeğer Kozlulular;

Covid-19 önlemleri kapsamında Zonguldak Hıfzısıhha kurulunun almış olduğu kararlar doğrultusunda Kozlu Açık Pazaryeri kapatılmıştır. Vatandaşlarımızın mağdur durumda kalmamaları için pazaryeri esnafının mahallelerde seyyar satış yapmasına izin verilecektir. Kozlu halkımızın pazaryerine inmemesi önemle duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.