Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU PAZARI AÇILIYOR

Kozlu 25.04.2020 - 21:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6735+ kez okundu.
 

KOZLU PAZARI AÇILIYOR

Haftanın 5 günü açık olacak!
Haftanın 5 günü açık olacak! Korona Virüs (Covid-19) salgını tedbirlerimiz kapsamında kapatılan Kozlu Pazaryeri, Pazartesi gününden itibaren açılıyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre Kozlu Pazaryeri 27 Nisan Pazartesi gününden itibaren haftanın 5 günü açık olmak ve sosyal mesafe ve tüm Koronavirüs önlemleri göz önünde bulundurulacak şekilde tedbirler alınmak koşulu ile hizmet vermeye başlayacak.    
Haftanın 5 günü açık olacak!

Haftanın 5 günü açık olacak!

Korona Virüs (Covid-19) salgını tedbirlerimiz kapsamında kapatılan Kozlu Pazaryeri, Pazartesi gününden itibaren açılıyor.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Kozlu Pazaryeri 27 Nisan Pazartesi gününden itibaren haftanın 5 günü açık olmak ve sosyal mesafe ve tüm Koronavirüs önlemleri göz önünde bulundurulacak şekilde tedbirler alınmak koşulu ile hizmet vermeye başlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.