Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KAN VERDİ

Kozlu 08.10.2020 - 13:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4600+ kez okundu.
 

KOZLU KAN VERDİ

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Kozlulular yakın ilgi gösterdiler. Koronavirüs (Covid-19) Salgını çerçevesi ile tükenme noktasına gelen kan stoklarını artırmak amacıyla Kızılay Kan Merkezinin kan bağışı kampanyaları aralıksız olarak devam ediyor. 6 Ekim 2020 Salı günü Kozlu Halk Otobüsü durakları önünde Kızılay gezici kan toplama aracı ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına Kozlulular ilgi gösterdi. Her kampanya da öncülük eden Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi bu kan bağışı kampanyasına da öncülük etmekten geri durmadı. Gün içerisinde 88 ünite kan bağışının yapıldığı kampanya sonucunda Kozlu Kızılay Şube Başkanı Ali Kaya tüm Kozlululara verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.(BKH)

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Kozlulular yakın ilgi gösterdiler.

Koronavirüs (Covid-19) Salgını çerçevesi ile tükenme noktasına gelen kan stoklarını artırmak amacıyla Kızılay Kan Merkezinin kan bağışı kampanyaları aralıksız olarak devam ediyor.

6 Ekim 2020 Salı günü Kozlu Halk Otobüsü durakları önünde Kızılay gezici kan toplama aracı ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına Kozlulular ilgi gösterdi.

Her kampanya da öncülük eden Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi bu kan bağışı kampanyasına da öncülük etmekten geri durmadı.

Gün içerisinde 88 ünite kan bağışının yapıldığı kampanya sonucunda Kozlu Kızılay Şube Başkanı Ali Kaya tüm Kozlululara verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.