Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU İLÇEMİZDEKİ OKULLAR MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA BAĞLI DEĞİLMİ ?

Gündem 01.10.2021 - 23:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3800+ kez okundu.
 

KOZLU İLÇEMİZDEKİ OKULLAR MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA BAĞLI DEĞİLMİ ?

İyi Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş okullarda öğrencilerden toplandığı iddia edilen temizlik malzemesi ve dezenfektan paralarına tepki gösterdi.
Adıbaş sosyal medya hesaplarından 'Kozlu İlçesindeki Okullar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı değil mi?' başlığı ile yaptığı paylaşımda olayın takipçisi olacaklarını dile getirerek şunları söyledi; Devlet hiç bir şekilde velilerden para talep edilmeyecek diyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Kozlu İlçemizdeki okullarda velilerden temizlik malzemesi,el dezenfektanı ve hizmetli ücreti isteniyor. İlçemizdeki okullar Milli eğitim bakanlığına bağlı değilmi? Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün bu konular hakkında izleyeceği yol ne olacak ? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.Bizler İYİ Partinin neğferleri olarak,sizden gelen şikayetleri değerlendirerek her daim siz Milletimizin sözcüsü olacağız. Her zaman olduğu gibi bizler Milletimizin yanındayız.
İyi Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş okullarda öğrencilerden toplandığı iddia edilen temizlik malzemesi ve dezenfektan paralarına tepki gösterdi.
Adıbaş sosyal medya hesaplarından 'Kozlu İlçesindeki Okullar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı değil mi?' başlığı ile yaptığı paylaşımda olayın takipçisi olacaklarını dile getirerek şunları söyledi;
Devlet hiç bir şekilde velilerden para talep edilmeyecek diyor.
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Kozlu İlçemizdeki okullarda velilerden temizlik malzemesi,el dezenfektanı ve hizmetli ücreti isteniyor.
İlçemizdeki okullar Milli eğitim bakanlığına bağlı değilmi?
Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün bu konular hakkında izleyeceği yol ne olacak ? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.Bizler İYİ Partinin neğferleri olarak,sizden gelen şikayetleri değerlendirerek her daim siz Milletimizin sözcüsü olacağız. Her zaman olduğu gibi bizler Milletimizin yanındayız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.