Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖK'TEN 23 NİSAN KUTLAMASI

Kozlu 22.04.2020 - 23:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7692+ kez okundu.
 

KOZLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖK'TEN 23 NİSAN KUTLAMASI

Gök:Türkiye Cumhuriyetinin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. Yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin 100'üncü Kuruluş Yıl dönümü vesile ile bir kutlama mesajı yayınladı. Gök Kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; 'Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.  Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilime, teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan bu anlamlı gün; Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ ün geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm dünya çocuklarıyla, dünyaya; sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek kutlamaya devam ediyoruz.   Bu duygu, düşünce ve umutlarla Gazi Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; ülkemizin, milletimizin, dünyanın ve insanlığın geleceği ve barışa katkısı açısından büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, başta bugünü anlamlandıran çocuklarımız olmak üzere, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.'
Gök:Türkiye Cumhuriyetinin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. Yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin 100'üncü Kuruluş Yıl dönümü vesile ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Gök Kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

'Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. 

Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilime, teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan bu anlamlı gün; Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ ün geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm dünya çocuklarıyla, dünyaya; sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek kutlamaya devam ediyoruz.

  Bu duygu, düşünce ve umutlarla Gazi Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; ülkemizin, milletimizin, dünyanın ve insanlığın geleceği ve barışa katkısı açısından büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, başta bugünü anlamlandıran çocuklarımız olmak üzere, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.