Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

COVİD-19 14.01.2021 - 15:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7737+ kez okundu.
 

KOZLU’DA COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Korona Virüs (Covid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında polis ekiplerince denetimler arttırıldı.   Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerince pazar yerinde ve çarşı içinde esnaflara ve vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve sigara denetimi yapıldı. Özellikle maske kullanımı ve sigara içilmemesi üzerinde duruldu. Ekiplerin denetimlerine huzur ve güven ortamının sağlanması amacı ile ara vermeden devam edecekleri    öğrenildi.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Korona Virüs (Covid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında polis ekiplerince denetimler arttırıldı.  
Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerince pazar yerinde ve çarşı içinde esnaflara ve vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve sigara denetimi yapıldı.
Özellikle maske kullanımı ve sigara içilmemesi üzerinde duruldu. Ekiplerin denetimlerine huzur ve güven ortamının sağlanması amacı ile ara vermeden devam edecekleri    öğrenildi.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.