Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ ÖRNEK OLDU

Kozlu 18.02.2021 - 01:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7859+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ ÖRNEK OLDU

Zonguldak ve İlçelerinde ikinci kez yaşanan yoğun kar yağışı ile hayatın durma noktasına gelmesine rağmen Kozlu Belediyesi’ne bağlı ekiplerin karla mücadeledeki hazırlıklı mücadelesi çevre belediyelere örnek oldu. Meteorolojinin günler öncesinden yoğun kar yağışı uyarısı vermesine müteakip, Başkan Bektaş ‘ın talimatı ile teyakkuza geçen Kozlu Belediyesi’ne bağlı ekipler olağanüstü çalışma performansı göstererek Kozlu halkına mahçup olmadılar. Kar yağışının başladığı andan itibaren yol açma, küreme ve kaldırım temizleme çalışması ile birlikte tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Su işlerine bağlı ekipler vatandaşın mağdur olmaması için olağan üstü çaba sarfettiler. Elektrik kesintisinden kaynaklanan su kesintilerinin haricinde ilçede kar yağışından kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken Kozlu Belediyesinin çalışmaları çevre belediyelere örnek teşkil etti. (BKH)
Zonguldak ve İlçelerinde ikinci kez yaşanan yoğun kar yağışı ile hayatın durma noktasına gelmesine rağmen Kozlu Belediyesi’ne bağlı ekiplerin karla mücadeledeki hazırlıklı mücadelesi çevre belediyelere örnek oldu.
Meteorolojinin günler öncesinden yoğun kar yağışı uyarısı vermesine müteakip, Başkan Bektaş ‘ın talimatı ile teyakkuza geçen Kozlu Belediyesi’ne bağlı ekipler olağanüstü çalışma performansı göstererek Kozlu halkına mahçup olmadılar.
Kar yağışının başladığı andan itibaren yol açma, küreme ve kaldırım temizleme çalışması ile birlikte tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Su işlerine bağlı ekipler vatandaşın mağdur olmaması için olağan üstü çaba sarfettiler.
Elektrik kesintisinden kaynaklanan su kesintilerinin haricinde ilçede kar yağışından kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken Kozlu Belediyesinin çalışmaları çevre belediyelere örnek teşkil etti. (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.