Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Kozlu 07.01.2021 - 01:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7812+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Kozlu Belediye Meclisinin Ocak 2021 dönemi ilk meclis toplantısı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.
Kozlu Belediye Meclisinin Ocak 2021 dönemi ilk meclis toplantısı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.  Saygı duruşuyla birlikte başlayan meclis birleşimi 10 gündem maddesine 1 gündem dışı madde ilave edilerek toplam 11 gündem maddesi üzerinden gerçekleştirildi. Kozlu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Huzur Hakları Talebi detaylı inceleme ve araştırma yapılmak üzere oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Kozlu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Denetim Komisyonu Üye Seçimi gerçekleştirildi. AK Parti, İYİ Parti ve CHP Grubu’nun önergeleri doğrultusunda Denetim Komisyonuna Hasan Bayram, Hatice Girgin, Ümit Karaarslan, Bahattin Topal ve Cahit Kılıç önerildi. Kapalı zarf, gizli oyla yapılan seçimlerde; Hasan Bayram 13, Hatice Girgin 13, Ümit Karaarslan 13, Bahattin Topal 12 ve Cahit Kılıç 12 oyla Denetim Komisyonuna seçildi. Seçimlerde ayrıca 1 oy boş çıkarken, Cihan Değirmenci ile Nizamettin Aydın’a da 1’er oy çıktı. Zabıta Müdürlüğü’nün M ve T plakalarla ilgili yaş sınırı talebi covid-19 salgını dolayısıyla şoför esnafının ekonomik anlamda sıkıntı yaşaması dolayısıyla M plakalarda 12 yıldan 15 yıla, T plakalarda ise 10 yıldan yine 15 yıla çıkarılması teklifi yine oybirliğiyle gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere Trafik Komisyonu’na havale edildi. Kozlu Belediye Başkanlığının Sözleşmeli Personel Çalıştırılması ile ilgili talebi gerekli çalışmalar yapılmak üzere oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Toplu İş Sözleşmesi için Başkan Ali Bektaş’a yetki verilmesi talebi üyeler tarafından oybirliğiyle onay aldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Zabıta ve İtfaiye personeline ödenecek maktu çalışma ücretinin belirlenmesi talebi ise yine gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na gönderildi.  Gündeme harici madde olarak ilave edilen; Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Toplu Taşıma İşi Kiralama Ücretlerinin Düzenlenmesi yönündeki madde ilgili bakanlıkların yayımladığı genelge dikkate alınarak Bütçe Komisyonu’na gönderildi.
Kozlu Belediye Meclisinin Ocak 2021 dönemi ilk meclis toplantısı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Kozlu Belediye Meclisinin Ocak 2021 dönemi ilk meclis toplantısı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. 
Saygı duruşuyla birlikte başlayan meclis birleşimi 10 gündem maddesine 1 gündem dışı madde ilave edilerek toplam 11 gündem maddesi üzerinden gerçekleştirildi.
Kozlu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Huzur Hakları Talebi detaylı inceleme ve araştırma yapılmak üzere oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na gönderildi.
Kozlu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Denetim Komisyonu Üye Seçimi gerçekleştirildi. AK Parti, İYİ Parti ve CHP Grubu’nun önergeleri doğrultusunda Denetim Komisyonuna Hasan Bayram, Hatice Girgin, Ümit Karaarslan, Bahattin Topal ve Cahit Kılıç önerildi. Kapalı zarf, gizli oyla yapılan seçimlerde; Hasan Bayram 13, Hatice Girgin 13, Ümit Karaarslan 13, Bahattin Topal 12 ve Cahit Kılıç 12 oyla Denetim Komisyonuna seçildi. Seçimlerde ayrıca 1 oy boş çıkarken, Cihan Değirmenci ile Nizamettin Aydın’a da 1’er oy çıktı.
Zabıta Müdürlüğü’nün M ve T plakalarla ilgili yaş sınırı talebi covid-19 salgını dolayısıyla şoför esnafının ekonomik anlamda sıkıntı yaşaması dolayısıyla M plakalarda 12 yıldan 15 yıla, T plakalarda ise 10 yıldan yine 15 yıla çıkarılması teklifi yine oybirliğiyle gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere Trafik Komisyonu’na havale edildi.
Kozlu Belediye Başkanlığının Sözleşmeli Personel Çalıştırılması ile ilgili talebi gerekli çalışmalar yapılmak üzere oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Toplu İş Sözleşmesi için Başkan Ali Bektaş’a yetki verilmesi talebi üyeler tarafından oybirliğiyle onay aldı.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Zabıta ve İtfaiye personeline ödenecek maktu çalışma ücretinin belirlenmesi talebi ise yine gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na gönderildi.
 Gündeme harici madde olarak ilave edilen; Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Toplu Taşıma İşi Kiralama Ücretlerinin Düzenlenmesi yönündeki madde ilgili bakanlıkların yayımladığı genelge dikkate alınarak Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.