Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Kozlu 10.12.2020 - 00:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2982+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Kozlu Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısının 1. Oturumu 7 Aralık 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediyesi Meclis Toplantı salonunda Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantı öncesi pendemi de gelinen noktanın tehlikesine vurgu yapan bir konuşma yapan Başkan Bektaş çemberin daraldığına dikkat çekerek herkesi tedbirlere ve yasaklara karşı duyarlı olmaya davet etti. Pandemi nedeniyle hızlı şekilde tamamlanan meclis toplantısında toplam 9 gündem maddesi görüşüldü. Buna göre; belediye meclisinin 2021 yılında yapacağı toplantı tarihleri önceden olduğu gibi yine her ayın ilk pazartesi günü olarak belirlenirken, meclis  Ağustos ayında izinli olacak. *Kozlu sahilinde oluşturulan fuar, piknik,eğlence alanlarının imar değişikliği için, dolgu alanlarının planlara işlenmesi yönündeki Bakanlık talebi oy birliğiyle kabul edildi. *Kozlu Köyü içme suyu tarifesinin belirlenmesi bütçe komisyonuna havale edildi.  *Mezarlıklar Müdürlüğünün çalışma yönetmeliğinin belirlenmesi karma komisyonuna havale edildi.  * Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığının mendirek tamiri ve sahilin tahkimatını yatırım programına alması nedeniyle, sahil tahkimatının imar planına işlenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Kozlu Balıkçı Barınağının yanında yer alan mendireğin tamir edilerek büyütülmesi ve sahil kıyı şeridinin tahkimatıyla birlikte  Balıkçı Barınağı ve Kozlu Sahili korumaya alınmış olacak.  
Kozlu Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısının 1. Oturumu 7 Aralık 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediyesi Meclis Toplantı salonunda Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantı öncesi pendemi de gelinen noktanın tehlikesine vurgu yapan bir konuşma yapan Başkan Bektaş çemberin daraldığına dikkat çekerek herkesi tedbirlere ve yasaklara karşı duyarlı olmaya davet etti.
Pandemi nedeniyle hızlı şekilde tamamlanan meclis toplantısında toplam 9 gündem maddesi görüşüldü. Buna göre; belediye meclisinin 2021 yılında yapacağı toplantı tarihleri önceden olduğu gibi yine her ayın ilk pazartesi günü olarak belirlenirken, meclis  Ağustos ayında izinli olacak.
*Kozlu sahilinde oluşturulan fuar, piknik,eğlence alanlarının imar değişikliği için, dolgu alanlarının planlara işlenmesi yönündeki Bakanlık talebi oy birliğiyle kabul edildi.
*Kozlu Köyü içme suyu tarifesinin belirlenmesi bütçe komisyonuna havale edildi. 
*Mezarlıklar Müdürlüğünün çalışma yönetmeliğinin belirlenmesi karma komisyonuna havale edildi. 
* Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığının mendirek tamiri ve sahilin tahkimatını yatırım programına alması nedeniyle, sahil tahkimatının imar planına işlenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Kozlu Balıkçı Barınağının yanında yer alan mendireğin tamir edilerek büyütülmesi ve sahil kıyı şeridinin tahkimatıyla birlikte  Balıkçı Barınağı ve Kozlu Sahili korumaya alınmış olacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.