Sitenin sağında bir giydirme reklam

KORONAVİRÜS DANIŞMA HATTINA NEYİ DANIŞACAĞIZ?

Gündem 06.11.2020 - 14:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3080+ kez okundu.
 

KORONAVİRÜS DANIŞMA HATTINA NEYİ DANIŞACAĞIZ?

Nisan-Mayıs 2020 tarihlerinde, aynı toplumun Koronavirüs (Covid-19) salgını ile tanıştığı ilk günlerde Valilikler kanalıyla il ve ilçe merkezlerinde Kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan VEFA hattı vardı. VEFA Yardım hattını arayan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamındaki 65 yas üstü yurttaşların, kronik hastalığı olanların ve engellilerin ihtiyaçlarını görevliler tarafından karşılıyordu. Sonra VEFA bitti! Şimdi KoronavirüsDanışma hattı var.  Pandemi rakamları ilk zamankinden daha kötü. Her geçen gün ülke çapında 75 kişi ölüyor, Bulaş sayısı ilk zamankinden daha fazla. İyileşen hasta sayısı vaka sayısının bir türlü üzerine çıkamıyor. Yoğun bakımların doluluk oranı artıyor. Hepsinden kötüsü, kısıtlamalar ilk zamanlardaki gibi yok.  Kamuoyu bilgilendirilmiyor! İl bazında rakamlar bile açıklanmıyor eskisi gibi! Neyi danışacağımızı anlayamadım... Mesela arayıp sorsam durum böyle devam ederse bize Covid-19 ne zaman bulaşır? Bulaşırsa kurtulma ihtimalim nedir? Zonguldak'taki hastanelerin doluluk ve yoğun bakım doluluk oranı nedir? Ne cevap verirler acaba? (TANSEL KARDEŞ)
Nisan-Mayıs 2020 tarihlerinde, aynı toplumun Koronavirüs (Covid-19) salgını ile tanıştığı ilk günlerde Valilikler kanalıyla il ve ilçe merkezlerinde Kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan VEFA hattı vardı.
VEFA Yardım hattını arayan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamındaki 65 yas üstü yurttaşların, kronik hastalığı olanların ve engellilerin ihtiyaçlarını görevliler tarafından karşılıyordu.
Sonra VEFA bitti!
Şimdi KoronavirüsDanışma hattı var. 
Pandemi rakamları ilk zamankinden daha kötü.
Her geçen gün ülke çapında 75 kişi ölüyor, Bulaş sayısı ilk zamankinden daha fazla.
İyileşen hasta sayısı vaka sayısının bir türlü üzerine çıkamıyor.
Yoğun bakımların doluluk oranı artıyor.
Hepsinden kötüsü, kısıtlamalar ilk zamanlardaki gibi yok. 
Kamuoyu bilgilendirilmiyor!
İl bazında rakamlar bile açıklanmıyor eskisi gibi!
Neyi danışacağımızı anlayamadım...
Mesela arayıp sorsam durum böyle devam ederse bize Covid-19 ne zaman bulaşır?
Bulaşırsa kurtulma ihtimalim nedir?
Zonguldak'taki hastanelerin doluluk ve yoğun bakım doluluk oranı nedir?
Ne cevap verirler acaba?
(TANSEL KARDEŞ)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.