Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOD ADI: PARAVAN!

Asayiş 15.06.2023 - 23:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 23:18 6317+ kez okundu.
 

KOD ADI: PARAVAN!

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç örgütlerine göz açtırmıyor.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri  suç örgütlerine göz açtırmıyor.  Zonguldak’ta Suç örgütlerine yönelik yapılan ‘PARAVAN’ operasyonunda 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “13.06.2023 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız koordinesinde ülke genelinde gerçekleştirilen Mali Suç Örgütlerine yönelik yapılan Paravan kod adlı operasyon kapsamında; İlimizde Tefecilik suçunu gerçekleştiren 5 (beş) şüpheli şahıs tespit edilmiş, 13.06.2023 günü Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 4 (Dört) ayrı adreste arama gerçekleştirilerek şüpheli şahıslar yakalanmıştır. Yapılan aramada Borç Senetleri, Çekler, İcra ve Temlik Evrakları ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında TCK 241 (Tefecilik) suçundan adli tahkikata başlanılmıştır” denildi.  
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç örgütlerine göz açtırmıyor.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri  suç örgütlerine göz açtırmıyor. 
Zonguldak’ta Suç örgütlerine yönelik yapılan ‘PARAVAN’ operasyonunda 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “13.06.2023 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız koordinesinde ülke genelinde gerçekleştirilen Mali Suç Örgütlerine yönelik yapılan Paravan kod adlı operasyon kapsamında; İlimizde Tefecilik suçunu gerçekleştiren 5 (beş) şüpheli şahıs tespit edilmiş, 13.06.2023 günü Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 4 (Dört) ayrı adreste arama gerçekleştirilerek şüpheli şahıslar yakalanmıştır. Yapılan aramada Borç Senetleri, Çekler, İcra ve Temlik Evrakları ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında TCK 241 (Tefecilik) suçundan adli tahkikata başlanılmıştır” denildi.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.