Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİŞİSEL VERİLERİN PAYLAŞILMASI VE WHATSAPP UYGULAMASININ YENİ SÖZLEŞMESİ

MAKALELER 14.01.2021 - 15:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8566+ kez okundu.
 

KİŞİSEL VERİLERİN PAYLAŞILMASI VE WHATSAPP UYGULAMASININ YENİ SÖZLEŞMESİ

Toplumsal bir varlık olan insanın sürekli toplumla iç içe ve iletişimde olma gereksinimi günümüzde kullanılan  uygulamalarda da var olmasına  neden olmuştur .  Her ne kadar toplumla içiçe olsak da  diğer taraftan yalnız kalma isteği ile özel hayatın gizliliğini korumak istiyoruz . Özel hayatın gizliliği insanın  sosyal ve toplumsal yaşam içinde sağlıklı bir şekilde var olması için  koruma altına alınmıştır .   YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...
Toplumsal bir varlık olan insanın sürekli toplumla iç içe ve iletişimde olma gereksinimi günümüzde kullanılan  uygulamalarda da var olmasına  neden olmuştur .  Her ne kadar toplumla içiçe olsak da  diğer taraftan yalnız kalma isteği ile özel hayatın gizliliğini korumak istiyoruz .
Özel hayatın gizliliği insanın  sosyal ve toplumsal yaşam içinde sağlıklı bir şekilde var olması için  koruma altına alınmıştır .
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.