Sitenin sağında bir giydirme reklam

KIRAL ÖDÜLÜNÜ ARINÇ'TAN ALDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2014 - 13:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7338+ kez okundu.
 

KIRAL ÖDÜLÜNÜ ARINÇ'TAN ALDI

BYEGM'nin 94. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda, ödüller sahiplerini buldu.
Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce düzenlenen 29. Yerel Medya Özendirme Yarışmasında röportaj dalında ülke birinci olan Zonguldaklı gazeteci Halkın Sesi yazarı Hülya Kıral, önceki gece TBMM’de düzenlenen törende ödülü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın elinden aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından BYEGM'nü tanıtan bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç BYGEM gelişimine dikkat çektiği konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak röportaj dalında dereceye girenlere ödülleri verildi. Halkın Sesi yazarı Hülya Kıral ülke birincisi olduğu “Madende kadın olmak” isimli yazısının ödülü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın elinden aldı. Ödül törenin ardından verilen akşam yemeği ile program sona erdi.
BYEGM'nin 94. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda, ödüller sahiplerini buldu.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce düzenlenen 29. Yerel Medya Özendirme Yarışmasında röportaj dalında ülke birinci olan Zonguldaklı gazeteci Halkın Sesi yazarı Hülya Kıral, önceki gece TBMM’de düzenlenen törende ödülü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın elinden aldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından BYEGM'nü tanıtan bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç BYGEM gelişimine dikkat çektiği konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak röportaj dalında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Halkın Sesi yazarı Hülya Kıral ülke birincisi olduğu “Madende kadın olmak” isimli yazısının ödülü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın elinden aldı. Ödül törenin ardından verilen akşam yemeği ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.