Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİLİTLEYİN DEMİYORUZ, KAPALI TUTUN YETER!

Kozlu 21.08.2014 - 15:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6918+ kez okundu.
 

KİLİTLEYİN DEMİYORUZ, KAPALI TUTUN YETER!

Kozlu Şehir Merkezi de olmak üzere ister plastik olsun, ister metal çöp konteynerlerinin hepsi pislik ve hastalık saçıyor.
Konteynerlerin hepsinin kapakları olmasına rağmen, kapaklarının kapalı tutulması, nedense temizlik ekiplerinin işine gelmiyor. Kapakları sürekli açık olan çöp konteynerleri çevreye pis koku ve hastalık saçarken, kapağı açık çöp konteynerleri yüzünden meydana gelen sinekle mücadele için ise belediye ayrıca para harcıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde basında da yer aldığı şekliyle, belediye konteynerlerin dezenfektesi için ayrı bir çöp konteyneri dezenfekte aracı kiralamış ona dahi para ödüyor! Bilinçli vatandaşlar konteyner kapaklarının kapalı tutulması yönünde belediyeye ait temizlik şirketi personelini uyardıklarını ve temizlik personeli tarafından, ‘kapaklar kapalı olunca millet çöpü dışarı atıyor’ şeklinde komik bir cevapla karşılaştıklarını dile getiriyorlar. Bizlerde kamuoyu adına Kozlu belediyesinin çok bilinçli temizlik personeli ya da temizlik işleri müdürüne yeniden uyarıda bulunmak istiyoruz; Sinek, pis koku ve hastalık saçmaması için Çöp konteynerlerinin kapaklarını kilitleyin demiyoruz, sadece kapalı tutun yeter!
Kozlu Şehir Merkezi de olmak üzere ister plastik olsun, ister metal çöp konteynerlerinin hepsi pislik ve hastalık saçıyor.

Konteynerlerin hepsinin kapakları olmasına rağmen, kapaklarının kapalı tutulması, nedense temizlik ekiplerinin işine gelmiyor.

Kapakları sürekli açık olan çöp konteynerleri çevreye pis koku ve hastalık saçarken, kapağı açık çöp konteynerleri yüzünden meydana gelen sinekle mücadele için ise belediye ayrıca para harcıyor.

Hatta geçtiğimiz günlerde basında da yer aldığı şekliyle, belediye konteynerlerin dezenfektesi için ayrı bir çöp konteyneri dezenfekte aracı kiralamış ona dahi para ödüyor!

Bilinçli vatandaşlar konteyner kapaklarının kapalı tutulması yönünde belediyeye ait temizlik şirketi personelini uyardıklarını ve temizlik personeli tarafından, ‘kapaklar kapalı olunca millet çöpü dışarı atıyor’ şeklinde komik bir cevapla karşılaştıklarını dile getiriyorlar.

Bizlerde kamuoyu adına Kozlu belediyesinin çok bilinçli temizlik personeli ya da temizlik işleri müdürüne yeniden uyarıda bulunmak istiyoruz;

Sinek, pis koku ve hastalık saçmaması için Çöp konteynerlerinin kapaklarını kilitleyin demiyoruz, sadece kapalı tutun yeter!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.