Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİCK BOKS DÜNYA İKİNCİSİ ZONGULDAK’TAN

Spor 23.05.2024 - 08:22, Güncelleme: 23.05.2024 - 08:22 2410+ kez okundu.
 

KİCK BOKS DÜNYA İKİNCİSİ ZONGULDAK’TAN

Zonguldaklı sporcusu Mürsel Ayaz Zıvalı, final maçında Kazakistanlı rakibine yenilerek şampiyonluğu kaçırdı.
Zonguldaklı sporcusu Mürsel Ayaz Zıvalı, final maçında Kazakistanlı rakibine yenilerek şampiyonluğu kaçırdı. 16 -19 Mayıs tarihlerinde İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuarında Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen ve 42 ülkenin katıldığı 9.Uluslararası Turkısh Open World Cup turnuvasında Yıldız Erkekler Kategorisinde 47 Kg'da Eren Enerji Spor Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Mürsel Ayaz Zıvalı (15) Kick Boks Dünya 2.si oldu. 50 ülkeden 5000 sporcunun katıldığı şampiyonada kategorisinde başarılı sonuçlar alarak Kick Boks Dünya Kupası 2'incisi olan Mürsel Ayaz Zıvalı, bu başarısı ile hem Zonguldak'ı hem de Eren Enerji Spor Lisesi'ni gururlandırdı. Şampiyonluğu finalde kaçırdıklarını ifade eden Mürsel Ayaz Zıvalı'nın antrenörü Kemal Güney sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti; Kickboks Dünya Kupası Şampiyonasında 50 ülkeden 5000'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşen Turkish Open WAKO World CUP Şampiyonasında Öğrencimiz Mürsel Ayaz Zıvalı Dünya 2'incisi olmuştur 3 maçımızı nakavt ile alarak Final maçında Kazakistan ile kafa kafaya giden maç sonunda Birinciliği kaçırdık. Sporcumu tebrik ediyorum. Bizi destekleyen ve inanan herkese teşekkür ediyorum zonguldağa ve ülkemize hayırlı olsun."dedi 
Zonguldaklı sporcusu Mürsel Ayaz Zıvalı, final maçında Kazakistanlı rakibine yenilerek şampiyonluğu kaçırdı.

Zonguldaklı sporcusu Mürsel Ayaz Zıvalı, final maçında Kazakistanlı rakibine yenilerek şampiyonluğu kaçırdı.
16 -19 Mayıs tarihlerinde İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuarında Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen ve 42 ülkenin katıldığı 9.Uluslararası Turkısh Open World Cup turnuvasında Yıldız Erkekler Kategorisinde 47 Kg'da Eren Enerji Spor Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Mürsel Ayaz Zıvalı (15) Kick Boks Dünya 2.si oldu.

50 ülkeden 5000 sporcunun katıldığı şampiyonada kategorisinde başarılı sonuçlar alarak Kick Boks Dünya Kupası 2'incisi olan Mürsel Ayaz Zıvalı, bu başarısı ile hem Zonguldak'ı hem de Eren Enerji Spor Lisesi'ni gururlandırdı.

Şampiyonluğu finalde kaçırdıklarını ifade eden Mürsel Ayaz Zıvalı'nın antrenörü Kemal Güney sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

Kickboks Dünya Kupası Şampiyonasında 50 ülkeden 5000'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşen Turkish Open WAKO World CUP Şampiyonasında Öğrencimiz Mürsel Ayaz Zıvalı Dünya 2'incisi olmuştur 3 maçımızı nakavt ile alarak Final maçında Kazakistan ile kafa kafaya giden maç sonunda Birinciliği kaçırdık.
Sporcumu tebrik ediyorum. Bizi destekleyen ve inanan herkese teşekkür ediyorum zonguldağa ve ülkemize hayırlı olsun."dedi 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.