Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC UYSAL’I ZİYARET ETTİ

Ereğli 05.06.2014 - 13:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7144+ kez okundu.
 

KGC UYSAL’I ZİYARET ETTİ

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.
KGC Başkanı Tansel Kardeş Yönetim Kurulu adına Başkan Uysal’a hayırlı olsun dileklerini sunarak, Ereğli’ye gelecek beş yılda güzel hizmetler vermesi dileğiyle başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şunları dile getirdi; ‘Öncelikli amacımız Ereğli’ye hizmet etmek. Önceden Ülkeler birbiri ile yarışırdı, şimdi şehirler yarışıyor. Yakın gelecekte de ilçeler yarışacak. Benim en büyük hedefim Ereğli’yi Dünyada modern yaşayanlardan daha üstün seviyeye getirmek. Yeni belediye binasının yakında faaliyete gireceğini böylece belediyenin tüm birimlerinin bir arada olacağını da ifade eden Uysal sözlerini şöyle sürdürdü,’ Ereğli’de çalışmalar ve yatırımlar duraksamadan devam ediyor. Belediye artık Devletin tüm kamu kurumları ve birimleri ile uyumlu olarak çalışıyor. Tüm hizmetler artık elimizin altında. ’dedi. KGC Başkanı Tansel Kardeş’in  ‘Ereğli ile bütünleşen, geleneksel hale gelen Sevgi,Barış,Dostluk festivalinin bu yıl ve bundan sonraki yıllarda yapılacak mı?’ şeklindeki sorusuna karşılık, Ereğli’de insanlar işsiz gezerken, mahallelerde birçok hizmet bekleyen şey var iken festivali düşünmeyeceğini söyleyen Uysal sözlerine şöyle devam etti; ‘Yıllarca üç trilyon, beş trilyon paralar harcanarak festivaller yapılmış. Festivallerin Ereğli’nin tanıtımına üç kuruş katkısı olduğuna inanmıyorum. Safranbolu’da, Amasra’da böyle rakamlara festivaller mi yapılıyor? Ancak her ikisi de Ereğli’den daha çok tanınıyorlar. Ben yüksek maliyette festivaller yapmak yerine, insanları Ereğli’ye çekecek  gizli kalmış değerlerimizi, güzelliklerimizi ortaya çıkartma taraftarıyım. Bunlarla ilgili kafamda ve aklımda projelerim de mevcut. Ereğli’de tek bir işsiz, yardıma muhtaç insanımız kalmayana kadar kimse benden festival beklemesin. ‘ dedi. Ziyarete KGC Başkanı Tansel Kardeş ve Başkan Yardımcıları Abdullah Yılmaç, İsmail Çelik ile Yönetim Kurulu üyeleri Yalçın Kasapoğlu ile D. Köksal Kardeş katıldılar.(BKH) 
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

KGC Başkanı Tansel Kardeş Yönetim Kurulu adına Başkan Uysal’a hayırlı olsun dileklerini sunarak, Ereğli’ye gelecek beş yılda güzel hizmetler vermesi dileğiyle başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şunları dile getirdi; ‘Öncelikli amacımız Ereğli’ye hizmet etmek. Önceden Ülkeler birbiri ile yarışırdı, şimdi şehirler yarışıyor. Yakın gelecekte de ilçeler yarışacak. Benim en büyük hedefim Ereğli’yi Dünyada modern yaşayanlardan daha üstün seviyeye getirmek.

Yeni belediye binasının yakında faaliyete gireceğini böylece belediyenin tüm birimlerinin bir arada olacağını da ifade eden Uysal sözlerini şöyle sürdürdü,’ Ereğli’de çalışmalar ve yatırımlar duraksamadan devam ediyor. Belediye artık Devletin tüm kamu kurumları ve birimleri ile uyumlu olarak çalışıyor. Tüm hizmetler artık elimizin altında. ’dedi.

KGC Başkanı Tansel Kardeş’in  ‘Ereğli ile bütünleşen, geleneksel hale gelen Sevgi,Barış,Dostluk festivalinin bu yıl ve bundan sonraki yıllarda yapılacak mı?’ şeklindeki sorusuna karşılık, Ereğli’de insanlar işsiz gezerken, mahallelerde birçok hizmet bekleyen şey var iken festivali düşünmeyeceğini söyleyen Uysal sözlerine şöyle devam etti; ‘Yıllarca üç trilyon, beş trilyon paralar harcanarak festivaller yapılmış. Festivallerin Ereğli’nin tanıtımına üç kuruş katkısı olduğuna inanmıyorum. Safranbolu’da, Amasra’da böyle rakamlara festivaller mi yapılıyor? Ancak her ikisi de Ereğli’den daha çok tanınıyorlar. Ben yüksek maliyette festivaller yapmak yerine, insanları Ereğli’ye çekecek  gizli kalmış değerlerimizi, güzelliklerimizi ortaya çıkartma taraftarıyım. Bunlarla ilgili kafamda ve aklımda projelerim de mevcut. Ereğli’de tek bir işsiz, yardıma muhtaç insanımız kalmayana kadar kimse benden festival beklemesin. ‘ dedi.

Ziyarete KGC Başkanı Tansel Kardeş ve Başkan Yardımcıları Abdullah Yılmaç, İsmail Çelik ile Yönetim Kurulu üyeleri Yalçın Kasapoğlu ile D. Köksal Kardeş katıldılar.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.