Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC REKTÖR ÖZER’İ ZİYARET ETTİ

Zonguldak 04.06.2014 - 10:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7030+ kez okundu.
 

KGC REKTÖR ÖZER’İ ZİYARET ETTİ

Rektör Özer Gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkan Tansel Kardeş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.
Kardeş, ‘ Üniversitenin en büyük yatırımlarının ve iki kampüsünün bulunduğu Kozlu İlçesinde basın çalışanları adına her türlü katkıyı sunmaya hazırız.’ KGC Başkanı Tansel Kardeş,  kente katkılarından ve göreve geldikten sonra Üniversiteye kazandırdığı devasa yatırımlardan dolayı, BEÜ Rektörü Prof Dr. Özer’e  teşekkür ederek, BEÜ’nün en büyük yatırımlarının ve iki kampüsünün bulunduğu Kozlu İlçesinde basın çalışanları adına her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını dile getirdi. BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, basını önemsediğini, Zonguldak basınının geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ve bununda memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Üniversitenin çalışmaları hakkında da çeşitli bilgiler veren Rektör Özer, amaçlarının BEÜ’yü uluslararası eğitim veren Üniversitelerin ilk sıralarında adı geçen bir üniversite konumuna getirmek olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; ‘ Göreve geldiğimiz andan bu güne birçok yatırım gerçekleştirdik. Üniversitemiz her geçen gün büyüyor. Ancak şehir üniversiteye paralel olarak büyümüyor. Bizler bu makamları teşkil eden kişiler gelip geçiciyiz. Önemli olan kurumun büyümesi ve gelişmesi, bu bizi ancak mutlu eder gurur duyarız.  Bu duygularla geldiğimiz bu günkü noktada tüm Kampüs yatırımlarımızı tamamladık, Tüm personelimizle ilgili şartları geliştirdik. Bunlardan bir tanesi de, personele tesis ettiğimiz servis imkânıdır. Üniversite şehirle bütünleşti. 25 Milyon TL’lik Yatırımlarımız hızla devam ediyor 2014 yılı itibariyle, yaklaşık 25 milyon liralık yatırım kapsamındaki inşaatlarımız devam ediyor. Yatırımlardan Kanser Araştırma Merkezi’nin (Onkoloji Hastanesi) yüzde 75-80 oranında, üniversite içindeki Mühendislik Fakültesi derslikleri bloklarının yaklaşık yüzde 40 oranında, 4 bin 435 metrekarelik kullanım alanına sahip kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesisler binasının ise yüzde 50 oranında tamamlandı. Hedefimiz Zonguldak’ı ve Bülent Ecevit Üniversitesi’ni Türkiye’nin Sağlık Turizmi Merkezi konumuna getirmek. 50 Yatak kapasiteli Onkoloji ve Kanser araştırma merkezimizi Temmuz ayı sonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. Ayrıca BEÜ olarak, Türkiye’de ilk ve Kamu’ya ait tek olan Diyabet ve beslenme, Obezite  Merkezinin de yıl sonuna yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Üniversitemizin Sağlık alanında bir başka yatırımı olarak ise, son yılların büyük ihtiyacı haline gelen Geriatri (Yaşlı Bakımı) ve Fizyoterapi merkezi kurulması üzere Sayın Valimiz’ inde destekleri ile koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalarımız devam ediyor.’ dedi. Ziyarete  KGC Başkanı Tansel Kardeş’in yanı sıra KGC Başkan Yardımcıları İsmail Çelik,Abdullah Yılmaç ile yönetim kurulu üyeleri Yalçın Kasapoğlu ve D. Köksal Kardeş katıldı. Rektör Özer ziyaretin anısına KGC yönetim kurulu üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti.  (BKH) 
Rektör Özer Gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkan Tansel Kardeş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Kardeş, ‘ Üniversitenin en büyük yatırımlarının ve iki kampüsünün bulunduğu Kozlu İlçesinde basın çalışanları adına her türlü katkıyı sunmaya hazırız.

KGC Başkanı Tansel Kardeş,  kente katkılarından ve göreve geldikten sonra Üniversiteye kazandırdığı devasa yatırımlardan dolayı, BEÜ Rektörü Prof Dr. Özer’e  teşekkür ederek, BEÜ’nün en büyük yatırımlarının ve iki kampüsünün bulunduğu Kozlu İlçesinde basın çalışanları adına her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını dile getirdi.

BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, basını önemsediğini, Zonguldak basınının geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ve bununda memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Üniversitenin çalışmaları hakkında da çeşitli bilgiler veren Rektör Özer, amaçlarının BEÜ’yü uluslararası eğitim veren Üniversitelerin ilk sıralarında adı geçen bir üniversite konumuna getirmek olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;

‘ Göreve geldiğimiz andan bu güne birçok yatırım gerçekleştirdik. Üniversitemiz her geçen gün büyüyor. Ancak şehir üniversiteye paralel olarak büyümüyor. Bizler bu makamları teşkil eden kişiler gelip geçiciyiz. Önemli olan kurumun büyümesi ve gelişmesi, bu bizi ancak mutlu eder gurur duyarız.  Bu duygularla geldiğimiz bu günkü noktada tüm Kampüs yatırımlarımızı tamamladık, Tüm personelimizle ilgili şartları geliştirdik. Bunlardan bir tanesi de, personele tesis ettiğimiz servis imkânıdır. Üniversite şehirle bütünleşti.

25 Milyon TL’lik Yatırımlarımız hızla devam ediyor

2014 yılı itibariyle, yaklaşık 25 milyon liralık yatırım kapsamındaki inşaatlarımız devam ediyor. Yatırımlardan Kanser Araştırma Merkezi’nin (Onkoloji Hastanesi) yüzde 75-80 oranında, üniversite içindeki Mühendislik Fakültesi derslikleri bloklarının yaklaşık yüzde 40 oranında, 4 bin 435 metrekarelik kullanım alanına sahip kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesisler binasının ise yüzde 50 oranında tamamlandı.

Hedefimiz Zonguldak’ı ve Bülent Ecevit Üniversitesi’ni Türkiye’nin Sağlık Turizmi Merkezi konumuna getirmek.

50 Yatak kapasiteli Onkoloji ve Kanser araştırma merkezimizi Temmuz ayı sonuna yetiştirmeyi planlıyoruz.

Ayrıca BEÜ olarak, Türkiye’de ilk ve Kamu’ya ait tek olan Diyabet ve beslenme, Obezite  Merkezinin de yıl sonuna yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında.

Üniversitemizin Sağlık alanında bir başka yatırımı olarak ise, son yılların büyük ihtiyacı haline gelen Geriatri (Yaşlı Bakımı) ve Fizyoterapi merkezi kurulması üzere Sayın Valimiz’ inde destekleri ile koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalarımız devam ediyor.’ dedi.

Ziyarete  KGC Başkanı Tansel Kardeş’in yanı sıra KGC Başkan Yardımcıları İsmail Çelik,Abdullah Yılmaç ile yönetim kurulu üyeleri Yalçın Kasapoğlu ve D. Köksal Kardeş katıldı.

Rektör Özer ziyaretin anısına KGC yönetim kurulu üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti.  (BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.