Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC İL EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN AK’I ZİYARET ETTİ

Gündem 04.07.2014 - 13:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7878+ kez okundu.
 

KGC İL EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN AK’I ZİYARET ETTİ

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a atanarak, göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Bir süre Zonguldak’ın ve Kozlu’nun sorunları hakkında İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a bilgiler veren KGC Başkanı Tansel Kardeş sözlerine şöyle devam etti; ‘ Osman Müdürümüzü basından da takip ettiğimiz üzere, Emniyet teşkilatının başarılı isimlerinden biri olarak tanıyoruz. Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde çok başarılı çalışmalara imza attığını biliyoruz. Böyle bir ismin Zonguldak’ımıza İl Emniyet Müdürü olarak atanmasını Zonguldak için bir şans olarak görüyorum. İnanıyorum ki, Osman Müdür çalışkan kişiliğini ve başarılı mesleki kariyerini, Zonguldak’ın sorunlarının çözümü açısından ortaya koyacak ve görev süresi içerisinde, Zonguldak’ın menfaatine kalıcı hizmetler ve başarılara imza atacaktır. Osman Müdürümüzün Zonguldak’a gelişinde ‘Memleketime geldim’ sözüyle verdiği mesaj, tüm Zonguldak kamuoyunda olduğu gibi basın camiasında da taktir ve mutlulukla karşılanmıştır. Bizler basın mensupları olarak, Zonguldak’ın sorunlarına çözüm bulma ve yeni hizmetler üretme noktasında, Zonguldak’ı memleketi olarak gören sayın İl Emniyet Müdürümüze her türlü katkıyı vereceğimize şimdiden söz veriyor, görevinde başarılar diliyoruz: ’dedi. Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi; ‘Zonguldak’ta basının böylesine kalabalık, böylesine güçlü olduğunu görmek memnuniyet verici bir şey. Zonguldak’ta aşılamayacak sorun, çözülemeyecek bir problem olduğuna inanmıyorum. Biz bunu başaracak mesleki tecrübe ve bilgiye sahibiz. Sorunların çözümü ve hizmet üretilmesi noktasında, basından gelecek her türlü eleştiri ve fikre açık olduğumu bilmenizi isterim.’ dedi. Ziyarette KGC Başkanı Tansel Kardeş’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Abdullah Yılmaç, İsmail Çelik ve yönetim kurulu üyesi D.Köksal Kardeş hazır bulundu.(BKH)
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a atanarak, göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bir süre Zonguldak’ın ve Kozlu’nun sorunları hakkında İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a bilgiler veren KGC Başkanı Tansel Kardeş sözlerine şöyle devam etti; ‘ Osman Müdürümüzü basından da takip ettiğimiz üzere, Emniyet teşkilatının başarılı isimlerinden biri olarak tanıyoruz. Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde çok başarılı çalışmalara imza attığını biliyoruz. Böyle bir ismin Zonguldak’ımıza İl Emniyet Müdürü olarak atanmasını Zonguldak için bir şans olarak görüyorum.

İnanıyorum ki, Osman Müdür çalışkan kişiliğini ve başarılı mesleki kariyerini, Zonguldak’ın sorunlarının çözümü açısından ortaya koyacak ve görev süresi içerisinde, Zonguldak’ın menfaatine kalıcı hizmetler ve başarılara imza atacaktır.

Osman Müdürümüzün Zonguldak’a gelişinde ‘Memleketime geldim’ sözüyle verdiği mesaj, tüm Zonguldak kamuoyunda olduğu gibi basın camiasında da taktir ve mutlulukla karşılanmıştır.

Bizler basın mensupları olarak, Zonguldak’ın sorunlarına çözüm bulma ve yeni hizmetler üretme noktasında, Zonguldak’ı memleketi olarak gören sayın İl Emniyet Müdürümüze her türlü katkıyı vereceğimize şimdiden söz veriyor, görevinde başarılar diliyoruz: ’dedi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi; ‘Zonguldak’ta basının böylesine kalabalık, böylesine güçlü olduğunu görmek memnuniyet verici bir şey. Zonguldak’ta aşılamayacak sorun, çözülemeyecek bir problem olduğuna inanmıyorum. Biz bunu başaracak mesleki tecrübe ve bilgiye sahibiz. Sorunların çözümü ve hizmet üretilmesi noktasında, basından gelecek her türlü eleştiri ve fikre açık olduğumu bilmenizi isterim.’ dedi.

Ziyarette KGC Başkanı Tansel Kardeş’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Abdullah Yılmaç, İsmail Çelik ve yönetim kurulu üyesi D.Köksal Kardeş hazır bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.