Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC BAŞKAN YARDIMCISI YILMAÇ OĞLU SERTAN’I EVLENDİRİYOR

Gündem 05.06.2014 - 14:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6656+ kez okundu.
 

KGC BAŞKAN YARDIMCISI YILMAÇ OĞLU SERTAN’I EVLENDİRİYOR

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Bakış Gazetesi yazarı Abdullah Yılmaç oğlu Sertan’ı Cin ailesinin kızı Selda ile evlendiriyor.
 Gülay-Abdullah Yılmaç çiftinin oğlu Sertan Yılmaç  ile Kadriye – Emin Cin  çiftinin biricik kızı Selda Cin, 7 Haziran Cumartesi  saat 19-00’da Kilise Düğün salonunda yapılacak düğünle dünya evine girecekler. Çiftin, düğününe kalabalık davetli topluluğunun katılması bekleniyor.  Zonguldak’ın duayen gazetecisi, KGC Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaç yaptığı açıklamada, “  Oğlumu evlendirmekten dolayı çok mutluyum.  Bu özel günümüzde tüm dostlarımı, tanıdıklarımı ve özellikle basın camiasını mutlaka mutluluğumuzu paylaşmaya bekliyorum’ dedi.(BKH) 
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Bakış Gazetesi yazarı Abdullah Yılmaç oğlu Sertan’ı Cin ailesinin kızı Selda ile evlendiriyor.

 Gülay-Abdullah Yılmaç çiftinin oğlu Sertan Yılmaç  ile Kadriye – Emin Cin  çiftinin biricik kızı Selda Cin, 7 Haziran Cumartesi  saat 19-00’da Kilise Düğün salonunda yapılacak düğünle dünya evine girecekler. Çiftin, düğününe kalabalık davetli topluluğunun katılması bekleniyor.
 Zonguldak’ın duayen gazetecisi, KGC Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaç yaptığı açıklamada, “  Oğlumu evlendirmekten dolayı çok mutluyum.  Bu özel günümüzde tüm dostlarımı, tanıdıklarımı ve özellikle basın camiasını mutlaka mutluluğumuzu paylaşmaya bekliyorum’ dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.