Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN’İ ZİYARET ETTİ

Ereğli 05.06.2014 - 14:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8106+ kez okundu.
 

KGC ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN’İ ZİYARET ETTİ

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in makamında ziyaret etti.
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ile Başkan Yardımcıları İsmail Çelik, Abdullah Yılmaç ve yönetim kurulu üyesi D. Köksal Kardeş 30 Mart mahalli İdareler Seçimlerinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular ve Alaplı’ya güzel hizmette bulunması temennisi ile başarılar dilediler. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş, Alaplı’nın sürekli büyüyen gelişen bir ilçemiz olduğunu dile getirerek, şunları söyledi; ‘Alaplı artık neredeyse Ereğli ve Akçakoca ile birleşen orta noktada bir ilçemiz. Hem Sanayi şehri, hem de, liman kenti olma özelliklerine sahip. Yeni OGB ve Liman Projesinin de hayata geçmesi ile inanıyorum çok daha hızlı gelişip büyüyecek. Çalışkanlığını ve azmini yakinen bildiğimiz Nuri Tekin başkanın eminim Alaplı’nın ümit ettiğimiz bu gelişmesinde çok büyük payı olacaktır. Kendisine şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyorum ’dedi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi; ‘Biz göreve geldiğimiz andan itibaren, halkın önceliği olan konularda çalışmalara hiç ara vermeden başladık. Göreve geldikten duyduğumuz bazı belediyelerdeki uygulamaların haricinde, belediye’ deki hiçbir personeli değiştirmedik, yeri ile oynamadık. Görevini düzgün yapan çalışanla, memurla, işçi ile işimiz olmaz. Bizim amacımız insana hizmet. Hizmetlerimizin de kamuoyu ile paylaşılması aşamasında yada insanlık icabı yaptığımız yanlışlarda uyarıcı yol gösterici olması durumunda basınımızın da emeklerini fazlası ile önemsiyorum. Sizlere de bu vesile ile hayırlı olsun diyerek başarılar diliyorum. ’şeklinde konuştu.(BKH)
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in makamında ziyaret etti.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ile Başkan Yardımcıları İsmail Çelik, Abdullah Yılmaç ve yönetim kurulu üyesi D. Köksal Kardeş 30 Mart mahalli İdareler Seçimlerinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular ve Alaplı’ya güzel hizmette bulunması temennisi ile başarılar dilediler.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş, Alaplı’nın sürekli büyüyen gelişen bir ilçemiz olduğunu dile getirerek, şunları söyledi; ‘Alaplı artık neredeyse Ereğli ve Akçakoca ile birleşen orta noktada bir ilçemiz. Hem Sanayi şehri, hem de, liman kenti olma özelliklerine sahip. Yeni OGB ve Liman Projesinin de hayata geçmesi ile inanıyorum çok daha hızlı gelişip büyüyecek. Çalışkanlığını ve azmini yakinen bildiğimiz Nuri Tekin başkanın eminim Alaplı’nın ümit ettiğimiz bu gelişmesinde çok büyük payı olacaktır. Kendisine şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyorum ’dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi; ‘Biz göreve geldiğimiz andan itibaren, halkın önceliği olan konularda çalışmalara hiç ara vermeden başladık. Göreve geldikten duyduğumuz bazı belediyelerdeki uygulamaların haricinde, belediye’ deki hiçbir personeli değiştirmedik, yeri ile oynamadık. Görevini düzgün yapan çalışanla, memurla, işçi ile işimiz olmaz. Bizim amacımız insana hizmet. Hizmetlerimizin de kamuoyu ile paylaşılması aşamasında yada insanlık icabı yaptığımız yanlışlarda uyarıcı yol gösterici olması durumunda basınımızın da emeklerini fazlası ile önemsiyorum. Sizlere de bu vesile ile hayırlı olsun diyerek başarılar diliyorum. ’şeklinde konuştu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.