Sitenin sağında bir giydirme reklam

KESK’TEN GMİS’E BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Gündem 21.01.2021 - 12:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6616+ kez okundu.
 

KESK’TEN GMİS’E BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

KESK Zonguldak Şubeler Platformu’ndan Kültür-Sanat-Sen Şube Başkanı Onur Arslan, Tarım-Orkam-Sen Şube Başkanı Erkut Alacalı ile Eğitim-Sen Şube Yöneticisi Kemal Bozkurt, 19 Ocak 2021 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret etti. Arslan, Alacalı ve Bozkurt; GMİS Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak’ın vefatı ile iş kazalarında hayatlarını kaybeden maden şehitleri dolayısıyla taziyede bulundular. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız ile Merkez Servisleri Şube Başkanı Cengiz Saraç hazır bulundu.
KESK Zonguldak Şubeler Platformu’ndan Kültür-Sanat-Sen Şube Başkanı Onur Arslan, Tarım-Orkam-Sen Şube Başkanı Erkut Alacalı ile Eğitim-Sen Şube Yöneticisi Kemal Bozkurt, 19 Ocak 2021 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret etti.
Arslan, Alacalı ve Bozkurt; GMİS Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak’ın vefatı ile iş kazalarında hayatlarını kaybeden maden şehitleri dolayısıyla taziyede bulundular.
Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız ile Merkez Servisleri Şube Başkanı Cengiz Saraç hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.