Sitenin sağında bir giydirme reklam

KENDİ AĞZI İLE İTİRAF ETTİ!

Gündem 10.07.2014 - 13:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7066+ kez okundu.
 

KENDİ AĞZI İLE İTİRAF ETTİ!

Geçtiğimiz aylarda Batı Karadeniz Haber gazetesinde çıkan bir haberi, gerçekleri çarpıtmak olarak nitelendiren, doğru habercilik anlayışı sadece kendisine övgüler dizen gazetelerde çıkan haberlerden ibaret olan, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, son belediye meclis toplantısında yaptığı açıklamalarla Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin yaptığı haberin gerçekliğini kendi ağzı ile itiraf etmiş oldu.
Gazetemizin 1 Mayıs 2014 tarihli  179’uncu sayısında yayınlanan haberde, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Korkut Dedeoğlu ve Genel Müdür yardımcısı Yusuf Büyük ’ün  30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinden hemen sonra Kozlu’ya gelmesinin amacının BDDK ile Maliye Bakanlığı mevzuatı arasında sıkışan İller bankasının yönetiminin, Kozlu Belediyesi’ne vermiş olduğu kredilerden dolayı alacaklarını tahsil etmek için yer tespiti yaparak haciz işlemiyle sorunu çözmek amaçlı olduğunu yazmıştık. Aynı haber Ertan Şahin’e yakın bazı gazetelerde, ‘Kozlu Belediyesi’nin tarihinde bir ilk-İller Bankası Genel Müdürü ve genel Müdür Yardımcısı Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i ziyaret ederek yatırımların devam edeceği sözünü verdiler’ şeklinde başlıklarla yayınlanmıştı. Ertan Şahin’de farklı yerlerde farklı zamanlarda yaptığımız haberi eleştirmiş gerçekleri çarpıttığımızı, İller Bankası Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı’nın ziyaretinin sadece nezaket ziyaretinden ibaret olduğunu dile getirmişti. Biz her zaman yaptığımız haberlerin arkasında durduk. İddiaları kamuoyuna taşıyıp, cevap aradık ve iddia muhataplarının her zaman cevap hakkı olduğunu ifade ettik. Zaman bizi bir kere daha haklı çıkardı. O gün yaptığımız habere tepki gösteren Şahin, 7 Temmuz’daki Belediye Meclis toplantısında, bizim yaptığımız haberi doğrularcasına, İller Bankasına olan borçlara karşılık, yeşil alanları imara açarak yerleri ipotek verebilmek için belediye meclisinden yetki istedi. Böylece İller Bankasının Belediyenin gelirlerini serbest bırakacağını söyledi. Bunu bir iki ay önce yazdık diye bize tepki gösteren Şahin söylediklerini, gösterdiği tepkiyi unutmuşçasına bu olayı kamuoyuna Ankara’da haftalarca süren istişarelerinin bir neticesi olarak müjde olarak verdi. Yani yaptığımız haberi kendi ağzı ile doğrulamakla kalmayıp, hiç rahatsızlık duymadan dün çarpıtma haber olarak nitelendirdiği haberi bugün kendisi topluma müjde olarak verdi. Bir kere daha anladık ki, biz işimizi doğru yapıyoruz ve doğru yoldayız. Bakalım bu durumu şimdi, yandaş, yalaka Şahin’in vaatlerle satın aldığı medya nasıl kıvırıp da kamuoyuna verecek, hep birlikte izleyip göreceğiz. Takdir Kamuoyunun…
Geçtiğimiz aylarda Batı Karadeniz Haber gazetesinde çıkan bir haberi, gerçekleri çarpıtmak olarak nitelendiren, doğru habercilik anlayışı sadece kendisine övgüler dizen gazetelerde çıkan haberlerden ibaret olan, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, son belediye meclis toplantısında yaptığı açıklamalarla Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin yaptığı haberin gerçekliğini kendi ağzı ile itiraf etmiş oldu.

Gazetemizin 1 Mayıs 2014 tarihli  179’uncu sayısında yayınlanan haberde, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Korkut Dedeoğlu ve Genel Müdür yardımcısı Yusuf Büyük ’ün  30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinden hemen sonra Kozlu’ya gelmesinin amacının BDDK ile Maliye Bakanlığı mevzuatı arasında sıkışan İller bankasının yönetiminin, Kozlu Belediyesi’ne vermiş olduğu kredilerden dolayı alacaklarını tahsil etmek için yer tespiti yaparak haciz işlemiyle sorunu çözmek amaçlı olduğunu yazmıştık.

Aynı haber Ertan Şahin’e yakın bazı gazetelerde, ‘Kozlu Belediyesi’nin tarihinde bir ilk-İller Bankası Genel Müdürü ve genel Müdür Yardımcısı Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i ziyaret ederek yatırımların devam edeceği sözünü verdiler’ şeklinde başlıklarla yayınlanmıştı.

Ertan Şahin’de farklı yerlerde farklı zamanlarda yaptığımız haberi eleştirmiş gerçekleri çarpıttığımızı, İller Bankası Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı’nın ziyaretinin sadece nezaket ziyaretinden ibaret olduğunu dile getirmişti.

Biz her zaman yaptığımız haberlerin arkasında durduk.

İddiaları kamuoyuna taşıyıp, cevap aradık ve iddia muhataplarının her zaman cevap hakkı olduğunu ifade ettik.

Zaman bizi bir kere daha haklı çıkardı.

O gün yaptığımız habere tepki gösteren Şahin, 7 Temmuz’daki Belediye Meclis toplantısında, bizim yaptığımız haberi doğrularcasına, İller Bankasına olan borçlara karşılık, yeşil alanları imara açarak yerleri ipotek verebilmek için belediye meclisinden yetki istedi. Böylece İller Bankasının Belediyenin gelirlerini serbest bırakacağını söyledi.

Bunu bir iki ay önce yazdık diye bize tepki gösteren Şahin söylediklerini, gösterdiği tepkiyi unutmuşçasına bu olayı kamuoyuna Ankara’da haftalarca süren istişarelerinin bir neticesi olarak müjde olarak verdi.

Yani yaptığımız haberi kendi ağzı ile doğrulamakla kalmayıp, hiç rahatsızlık duymadan dün çarpıtma haber olarak nitelendirdiği haberi bugün kendisi topluma müjde olarak verdi.

Bir kere daha anladık ki, biz işimizi doğru yapıyoruz ve doğru yoldayız.

Bakalım bu durumu şimdi, yandaş, yalaka Şahin’in vaatlerle satın aldığı medya nasıl kıvırıp da kamuoyuna verecek, hep birlikte izleyip göreceğiz.

Takdir Kamuoyunun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.