Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kendi çiftliğini kurdu

Gökçebey 18.02.2021 - 00:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8326+ kez okundu.
 

Kendi çiftliğini kurdu

Gökçebey’de yaşayan Azime Şen, "Engellilerin Kendi İşini Kurma Projesi" kapsamında aldığı hibe desteğiyle hayvancılığa başlayarak hayatında yeni bir sayfa açtı. İŞKUR’un kendi işini kurmak isteyen engellilere yönelik hibe desteğinden haberdar olan Azime Şen Koyun Yetiştiriciliği üzerine proje hazırlayarak başvuruda bulundu. Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyona Dair Yönetmelik kapsamında görevli komisyon tarafından Azime Şen’in projesi uygun bulunarak 45.000 TL Kuruluş Desteği ödeneği aktarıldı. Kendisine verilen ödenekle 30 koyun alan Şen, Gökçebey’de kurduğu ağılda hayvanlarına bakmaya başladı. Hedefinin sürüsünü büyütmek olduğunu dile getiren Şen, hayaline kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getirerek verilen destekten dolayı ‘’İŞKUR yetkililerine ve devletimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.    
Gökçebey’de yaşayan Azime Şen, "Engellilerin Kendi İşini Kurma Projesi" kapsamında aldığı hibe desteğiyle hayvancılığa başlayarak hayatında yeni bir sayfa açtı.
İŞKUR’un kendi işini kurmak isteyen engellilere yönelik hibe desteğinden haberdar olan Azime Şen Koyun Yetiştiriciliği üzerine proje hazırlayarak başvuruda bulundu. Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyona Dair Yönetmelik kapsamında görevli komisyon tarafından Azime Şen’in projesi uygun bulunarak 45.000 TL Kuruluş Desteği ödeneği aktarıldı. Kendisine verilen ödenekle 30 koyun alan Şen, Gökçebey’de kurduğu ağılda hayvanlarına bakmaya başladı.
Hedefinin sürüsünü büyütmek olduğunu dile getiren Şen, hayaline kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getirerek verilen destekten dolayı ‘’İŞKUR yetkililerine ve devletimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.