Sitenin sağında bir giydirme reklam

KELEŞ: ŞEHİR GENELİNDE ELEKTRİK YOK, SU YOK. HİZMET SIFIR!

Gündem 21.01.2021 - 11:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8190+ kez okundu.
 

KELEŞ: ŞEHİR GENELİNDE ELEKTRİK YOK, SU YOK. HİZMET SIFIR!

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Av. Fatih Keleş günlerdir yaşanan elektrik ve su kesintileri sonucu vatandaşın yaşadığı mağduriyet ile ilgili Belediye Başkanlarının mesuliyet almaktan kaçarak sorumluluğu başka kurumlara yüklediklerini ifade ederek durumu acizlik olarak nitelendirdi. Deva Partisi İl Başkanı Av.Fatih Keleş sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirdi; Zonguldak'ımızda kar yağışı tam bir mağduriyet çığına dönüştü.  Şehir genelinde elektrik yok, su yok. Hizmet sıfır!  Ama topu taca atan yönetici çok. Hiçbir mesuliyetleri yokmuşçasına başka bir kurumu hedefe koyan bir açıklama sadece acizlik olarak görülebilir. Vatandaşımız kar keyfi çıkaran fotoğraflarınızı değil; evinin musluğundan akacak suyu, kısıtlamalar sebebiyle evde olmak zorunda olanlar ise elektrik enerjisini bekliyor.  Bugün süslü cümleler kurup, keyifli fotoğraflarınızı paylaşmak yerine görevinizin başında olup 2021 Zonguldak'ında evlere su ve elektrik ulaşmasını sağlamaya çalışmayı deneyebilirsiniz.
DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Av. Fatih Keleş günlerdir yaşanan elektrik ve su kesintileri sonucu vatandaşın yaşadığı mağduriyet ile ilgili Belediye Başkanlarının mesuliyet almaktan kaçarak sorumluluğu başka kurumlara yüklediklerini ifade ederek durumu acizlik olarak nitelendirdi.
Deva Partisi İl Başkanı Av.Fatih Keleş sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirdi;
Zonguldak'ımızda kar yağışı tam bir mağduriyet çığına dönüştü. 
Şehir genelinde elektrik yok, su yok. Hizmet sıfır! 
Ama topu taca atan yönetici çok. Hiçbir mesuliyetleri yokmuşçasına başka bir kurumu hedefe koyan bir açıklama sadece acizlik olarak görülebilir. Vatandaşımız kar keyfi çıkaran fotoğraflarınızı değil; evinin musluğundan akacak suyu, kısıtlamalar sebebiyle evde olmak zorunda olanlar ise elektrik enerjisini bekliyor. 
Bugün süslü cümleler kurup, keyifli fotoğraflarınızı paylaşmak yerine görevinizin başında olup 2021 Zonguldak'ında evlere su ve elektrik ulaşmasını sağlamaya çalışmayı deneyebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.