Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Ergi veda ediyor..

Kozlu 16.06.2022 - 20:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7854+ kez okundu.
 

Kaymakam Ergi veda ediyor..

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, emeklilik öncesi onuruna verilen yemekte Kozlu protokolü ile birlikte oldu.
Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, emeklilik öncesi onuruna verilen yemekte Kozlu protokolü ile birlikte oldu. 8 yıldır Zonguldak Vali Yardımcılığı ve 3 Yıldır Kozlu İlçe Kaymakamlığı görevinde bulunan Hüseyin Ergi 1 Temmuz 2022 tarihi itibarı ile yaş haddinden emekliye ayrılacak.  Kaymakamlık personeli tarafından 16 Haziran Perşembe günü Kozlu Polisevi restaurantta onuruna verilen veda yemeğine katılan Kaymakam Ergi, Zonguldak'ı ve özellikle Kozlu İlçesini kendi memleketi gibi gördüğünü emekli olduktan sonra da mutlaka ziyaret için geleceğini ifade etti. Görev yaptığı sure içerisinde en büyük yardımcısı ve destekçisi olan eşine teşekkür ettiğini ifade eden Kaymakam Ergi,  görev ve çalışma ortamı gereği istemeden kırmış olabileceği çalışma arkadaşlarından özür dilediğini sözlerine ekleyerek tüm çalışma arkadaşlarına hakkını helal ettiğini ifade ederek onlardan da helallik istedi. Günün anısına Kaymakam Ergi'ye çeşitli hediyeler takdim edildi.(BKH)
Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, emeklilik öncesi onuruna verilen yemekte Kozlu protokolü ile birlikte oldu.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, emeklilik öncesi onuruna verilen yemekte Kozlu protokolü ile birlikte oldu.

8 yıldır Zonguldak Vali Yardımcılığı ve 3 Yıldır Kozlu İlçe Kaymakamlığı görevinde bulunan Hüseyin Ergi 1 Temmuz 2022 tarihi itibarı ile yaş haddinden emekliye ayrılacak. 
Kaymakamlık personeli tarafından 16 Haziran Perşembe günü Kozlu Polisevi restaurantta onuruna verilen veda yemeğine katılan Kaymakam Ergi, Zonguldak'ı ve özellikle Kozlu İlçesini kendi memleketi gibi gördüğünü emekli olduktan sonra da mutlaka ziyaret için geleceğini ifade etti.
Görev yaptığı sure içerisinde en büyük yardımcısı ve destekçisi olan eşine teşekkür ettiğini ifade eden Kaymakam Ergi,  görev ve çalışma ortamı gereği istemeden kırmış olabileceği çalışma arkadaşlarından özür dilediğini sözlerine ekleyerek tüm çalışma arkadaşlarına hakkını helal ettiğini ifade ederek onlardan da helallik istedi. Günün anısına Kaymakam Ergi'ye çeşitli hediyeler takdim edildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.