Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAKAM ERGİ İYİLEŞTİ GÖREVİNE DÖNÜYOR

Kozlu 10.12.2020 - 20:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3525+ kez okundu.
 

KAYMAKAM ERGİ İYİLEŞTİ GÖREVİNE DÖNÜYOR

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Covid-19 testi negatife döndü. Cuma gününden itibaren görevine dönüyor.
Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Covid-19 testi negatife döndü. Cuma gününden itibaren görevine dönüyor. Yaklaşık 11 gün önce yaşadığı semptomlar nedeniyle Koronavirüs (Covid-19) testi yaptıran ve test sonucunun pozitif çıkması ile evinde karantinaya girerek tedavisine başlanılan Zonguldak Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı, tedavi sürecini başarı ile tamamlayarak sağlığına kavuştu. 10 günlük tedavi sürecini ağır geçmeyen Kaymakam Ergi’nin, 10 Aralık 2020 Perşembe günü yeniden yaptırdığı test sonucu negatif çıktı. Sağlığına kavuşan Kozlu Kaymakamı Ergi’nin 11 Aralık Cuma gününden itibaren makamında görevinin başında olacağı bildirildi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak kıymetli Kaymakamımızın sağlığına kavuşmasının mutluluğunu paylaşıyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Covid-19 testi negatife döndü. Cuma gününden itibaren görevine dönüyor.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Covid-19 testi negatife döndü. Cuma gününden itibaren görevine dönüyor.

Yaklaşık 11 gün önce yaşadığı semptomlar nedeniyle Koronavirüs (Covid-19) testi yaptıran ve test sonucunun pozitif çıkması ile evinde karantinaya girerek tedavisine başlanılan Zonguldak Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı, tedavi sürecini başarı ile tamamlayarak sağlığına kavuştu.

10 günlük tedavi sürecini ağır geçmeyen Kaymakam Ergi’nin, 10 Aralık 2020 Perşembe günü yeniden yaptırdığı test sonucu negatif çıktı.

Sağlığına kavuşan Kozlu Kaymakamı Ergi’nin 11 Aralık Cuma gününden itibaren makamında görevinin başında olacağı bildirildi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak kıymetli Kaymakamımızın sağlığına kavuşmasının mutluluğunu paylaşıyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.