Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kavşakta son aşamaya gelindi

Kozlu 10.12.2020 - 00:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4361+ kez okundu.
 

Kavşakta son aşamaya gelindi

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinin girişini düzenli hale getirecek olan Köprülü Kavşak Projesi çalışmalarında sona yaklaşıldığı belirtildi. 8 Aralık itibarı ile kavşaktaki trafik ışıkları devreye alınarak, çift yönlü düzenleme için taşıt yolu üzerine yerleştirilen dubalar kaldırılıp trafik akışı normal hale getirildi. Projede köprü ve yol düzenlemelerinin sona ermesine müteakip Kozlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına başladılar.   Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kozlu ilçe girişini düzenli hale getirecek olan köprülü kavşak projesi yapım çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor. İlçeye kazandırılan Devlet Yatırımlarından olan Kozlu Köprülü Kavşak Projesinin yapım çalışmalarına eşlik eden Kozlu Belediyesi ekiplerinin de katkılarıyla projede sona yaklaşıldı” ifadelerini kullandı. 
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinin girişini düzenli hale getirecek olan Köprülü Kavşak Projesi çalışmalarında sona yaklaşıldığı belirtildi.
8 Aralık itibarı ile kavşaktaki trafik ışıkları devreye alınarak, çift yönlü düzenleme için taşıt yolu üzerine yerleştirilen dubalar kaldırılıp trafik akışı normal hale getirildi.
Projede köprü ve yol düzenlemelerinin sona ermesine müteakip Kozlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına başladılar. 
 Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kozlu ilçe girişini düzenli hale getirecek olan köprülü kavşak projesi yapım çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor. İlçeye kazandırılan Devlet Yatırımlarından olan Kozlu Köprülü Kavşak Projesinin yapım çalışmalarına eşlik eden Kozlu Belediyesi ekiplerinin de katkılarıyla projede sona yaklaşıldı” ifadelerini kullandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.