Sitenin sağında bir giydirme reklam

KATMERLi RANT

Kozlu 18.01.2017 - 23:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7882+ kez okundu.
 

KATMERLi RANT

'Başkan hasta yatağında sağlık sorunları ile uğraşırken ekibi rant ve koltuk mücadelesinden vazgeçmiyor'Son yaşanan fırtınanın neden olduğu dev dalgalar nedeniyle Kozlu Sahil bandında meydana gelen derin tahribatın ardından sahil bandının onarımı adı altında yine birilerine rant sağlanıyor.Sahil bandının onarımı için bölgeye kayalarla birlikte tahkimat yapılması karşılığında anlaşma yapılan müteahhit firma, Belediye Meclis Üyesi Tahsin Karaarslan'ın iş makinesini kiralamış olmasının avantajını da kullanarak, Aquapark Sosyal tesisinin arkasına, az ilerideki inşaat alanında kazdığı toprak ve hafriyatını da döküyor. Zonguldak'ta inşaat yapan müteahhit firmalar paralı dahi hafriyat dökecek alan bulamaz iken, Kozlu Belediyesi Meclis üyesinin iş makinesini piyasa fiyatının biraz üstüne rızası ile kiralayan müteahhit bir taşta iki kuş vuruyor.Bu durum kamuoyunda, 'Başkan hasta yatağında sağlık sorunları ile uğraşırken ekibi rant ve koltuk mücadelesinden vazgeçmiyor' şeklinde yorumlanıyor.(BKH)

'Başkan hasta yatağında sağlık sorunları ile uğraşırken ekibi rant ve koltuk mücadelesinden vazgeçmiyor'
Son yaşanan fırtınanın neden olduğu dev dalgalar nedeniyle Kozlu Sahil bandında meydana gelen derin tahribatın ardından sahil bandının onarımı adı altında yine birilerine rant sağlanıyor.
Sahil bandının onarımı için bölgeye kayalarla birlikte tahkimat yapılması karşılığında anlaşma yapılan müteahhit firma, Belediye Meclis Üyesi Tahsin Karaarslan'ın iş makinesini kiralamış olmasının avantajını da kullanarak, Aquapark Sosyal tesisinin arkasına, az ilerideki inşaat alanında kazdığı toprak ve hafriyatını da döküyor.
Zonguldak'ta inşaat yapan müteahhit firmalar paralı dahi hafriyat dökecek alan bulamaz iken, Kozlu Belediyesi Meclis üyesinin iş makinesini piyasa fiyatının biraz üstüne rızası ile kiralayan müteahhit bir taşta iki kuş vuruyor.
Bu durum kamuoyunda, 'Başkan hasta yatağında sağlık sorunları ile uğraşırken ekibi rant ve koltuk mücadelesinden vazgeçmiyor' şeklinde yorumlanıyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.