Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARNELERİNİ BAŞKAN YILMAZ’DAN ALDILAR

Eğitim 19.01.2019 - 11:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7004+ kez okundu.
 

KARNELERİNİ BAŞKAN YILMAZ’DAN ALDILAR

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci yarısının sona erdiği 18 Ocak 2019 Cuma günü Kozlu Ortaokuluna giderek öğrencilere karnelerini dağıtan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Başkan Yılmaz karnelerini alan öğrencilere ve öğretim yarı yılı boyunca büyük emekler sarf eden öğretmene hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; ''Sevgili öğrencilerimiz, çalışmalarınız sonucunda elde ettiğiniz bilgilerin göstergesi olan karnelerinizi aldınız. Yaptığınız çalışmalarınızdan gösterdiğiniz gayretlerinizden dolayı hepinizi kutluyorum. Karne sonuçlarınız beklediğiniz gibi gerçekleşmedi ise umudun tükenmediğini bilip tatili başarı için yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Sayın velilerimiz, Karne notları çocuğunuzun bir değerlendirmesi değil, Eğitim öğretim dönemi boyunca gösterdiği performansın bir değerlendirmesi olduğunu unutmayınız. Çocuğunuz eğer iyi bir karneye sahip değilse bu durumu ikinci dönem değiştirme şansınız var. Çocuklarınızı kesinlikle akranlarıyla kıyaslamamalısınız. Değerli öğretmen arkadaşlarım, Yetiştirdiğiniz yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz, bayrağımızı her daim yükseklerde dalgalandırmak için mücadele edecek, büyüyen Türkiye´mizde en ön saflarda koşacak ter dökecek nehirlerimiz olacaktır. Bütün eğitim öğretim faaliyetlerimizde yanımızda olan ilçe Milli Eğitim Müdür ve idarecilerimize, Okul müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize velilerimize, öğrencilerimize ve okulda görev yapan tüm personelimize başarı, mutluluk ve iyi tatiller diler,saygılar sunarım.
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci yarısının sona erdiği 18 Ocak 2019 Cuma günü Kozlu Ortaokuluna giderek öğrencilere karnelerini dağıtan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Başkan Yılmaz karnelerini alan öğrencilere ve öğretim yarı yılı boyunca büyük emekler sarf eden öğretmene hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;

''Sevgili öğrencilerimiz, çalışmalarınız sonucunda elde ettiğiniz bilgilerin göstergesi olan karnelerinizi aldınız. Yaptığınız çalışmalarınızdan gösterdiğiniz gayretlerinizden dolayı hepinizi kutluyorum. Karne sonuçlarınız beklediğiniz gibi gerçekleşmedi ise umudun tükenmediğini bilip tatili başarı için yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Sayın velilerimiz, Karne notları çocuğunuzun bir değerlendirmesi değil, Eğitim öğretim dönemi boyunca gösterdiği performansın bir değerlendirmesi olduğunu unutmayınız. Çocuğunuz eğer iyi bir karneye sahip değilse bu durumu ikinci dönem değiştirme şansınız var. Çocuklarınızı kesinlikle akranlarıyla kıyaslamamalısınız.
Değerli öğretmen arkadaşlarım, Yetiştirdiğiniz yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz, bayrağımızı her daim yükseklerde dalgalandırmak için mücadele edecek, büyüyen Türkiye´mizde en ön saflarda koşacak ter dökecek nehirlerimiz olacaktır.


Bütün eğitim öğretim faaliyetlerimizde yanımızda olan ilçe Milli Eğitim Müdür ve idarecilerimize, Okul müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize velilerimize, öğrencilerimize ve okulda görev yapan tüm personelimize başarı, mutluluk ve iyi tatiller diler,saygılar sunarım.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.