Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARDEŞ ÖZDEMİR’E SERT CEVAP VERDİ

Gündem 04.07.2014 - 13:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7052+ kez okundu.
 

KARDEŞ ÖZDEMİR’E SERT CEVAP VERDİ

‘Asıl talihsizlik senin o koltukta oturman Ahmet Özdemir!!!’
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Tansel Kardeş, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin yapmış olduğu haberin başlığını çarpıtarak kendisine yakın bir gazetede yaptığı açıklamaya sert cevap verdi. Kardeş yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘AKP Kozlu İlçe başkanı Ahmet Özdemir, gazetemizde çıkan ve AKP Kadın Kollarının TTK Kozlu Maden İşletmesini ziyaretlerini konu alan ‘Ahmet Özdemir ile teşkilatı yerin dibine girdi’ başlıklı haber  ile ilgili olarak, çizgisi ve yayın politikası çıkarlarına göre sık sık değişen, şimdilerde Ertan Şahin’in ve AKP’nin Kozlu’daki yayın organı gibi yayın yapan, yandaş basın kuruluşuna, gazetemizi maden işçilerine ve madencilere hakaret etmiş gibi gösteren ve madencilerle gazetemizi karşı karşıya getirmeyi hedefleyen ‘Bu hakareti bu şehir kabullenmez’ başlıklı bir açıklama yaptığını öğrenmiş bulunuyorum. Buradan emeğin ve alın terinin başkenti Zonguldak’lı olmaktan gurur duyan biri olarak ve ekmeğin en helal kazanıldığı madencilik sektörünün haklarını her zaman savunan yayınlar yapan bir gazetenin sahibi olarak şunun altını çizerek ifade etmek istiyorum ki, Ahmet Özdemir’in yaptığı siyaset kirli ve tehlikeli bir siyasettir. Asıl talihsizlik, Ahmet Özdemir’in o sorumluluk makamı olan koltukta oturmaya devam etmesidir. İktidar partisinin hiçbir yönetim kademesinde yer almamasına rağmen atama ile geldiği İlçe Başkanlığı makamında sağduyulu, hoşgörülü ve birleştirici bir misyon taşıması gerekirken siyaseti bilmediği için bu kavramlardan uzak, toplumu germektedir. Ortalama zekâya ve anlama kapasitesine sahip olan herkes gazetemizde çıkan haberde sadece dikkat çekici bir başlık kullanıldığını ve haberin ne adı geçen Ahmet Özdemir’e ne de maden işçilerine karşı herhangi bir hakaret içermediğini anlar. Haber başlığında ‘Özdemir ile teşkilatı yerin 460 metre altına indi’ desek bir şey yoktu da, dibine indi deyince mi sorun olmuş? Herkes anladığı konuda konuşsun! Ben Özdemir’in bu davranışlarına sadece gülüp geçiyorum. Acele de etmiyorum. Ancak Ahmet Özdemir’e tavsiyem acele etsin. Şurada konuşacak, birkaç ayı kaldı. O hasbelkader geldiği makamda oturduğu koltuğun doya doya tadını çıkartsın. Birkaç ay sonra İlçe kongresinden sonra, başta o çok güvendiği Ertan başkanı olmak üzere, o kendisini çok önemsiyormuş gibi gördüğü müteahhit arkadaşları dahil kimse yüzüne bakmaz, tanımaz… O koltuğa oturmadan önce Kozlu’da bir Allah’ın kulu ile oturup bir bardak çay içtiğini kimsenin görmediği Ahmet Özdemir, bundan sonra da aynısı olur.’ Dedi. (BKH) 
‘Asıl talihsizlik senin o koltukta oturman Ahmet Özdemir!!!’

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Tansel Kardeş, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin yapmış olduğu haberin başlığını çarpıtarak kendisine yakın bir gazetede yaptığı açıklamaya sert cevap verdi.

Kardeş yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘AKP Kozlu İlçe başkanı Ahmet Özdemir, gazetemizde çıkan ve AKP Kadın Kollarının TTK Kozlu Maden İşletmesini ziyaretlerini konu alan ‘Ahmet Özdemir ile teşkilatı yerin dibine girdi’ başlıklı haber  ile ilgili olarak, çizgisi ve yayın politikası çıkarlarına göre sık sık değişen, şimdilerde Ertan Şahin’in ve AKP’nin Kozlu’daki yayın organı gibi yayın yapan, yandaş basın kuruluşuna, gazetemizi maden işçilerine ve madencilere hakaret etmiş gibi gösteren ve madencilerle gazetemizi karşı karşıya getirmeyi hedefleyen ‘Bu hakareti bu şehir kabullenmez’ başlıklı bir açıklama yaptığını öğrenmiş bulunuyorum.

Buradan emeğin ve alın terinin başkenti Zonguldak’lı olmaktan gurur duyan biri olarak ve ekmeğin en helal kazanıldığı madencilik sektörünün haklarını her zaman savunan yayınlar yapan bir gazetenin sahibi olarak şunun altını çizerek ifade etmek istiyorum ki, Ahmet Özdemir’in yaptığı siyaset kirli ve tehlikeli bir siyasettir. Asıl talihsizlik, Ahmet Özdemir’in o sorumluluk makamı olan koltukta oturmaya devam etmesidir. İktidar partisinin hiçbir yönetim kademesinde yer almamasına rağmen atama ile geldiği İlçe Başkanlığı makamında sağduyulu, hoşgörülü ve birleştirici bir misyon taşıması gerekirken siyaseti bilmediği için bu kavramlardan uzak, toplumu germektedir.

Ortalama zekâya ve anlama kapasitesine sahip olan herkes gazetemizde çıkan haberde sadece dikkat çekici bir başlık kullanıldığını ve haberin ne adı geçen Ahmet Özdemir’e ne de maden işçilerine karşı herhangi bir hakaret içermediğini anlar. Haber başlığında ‘Özdemir ile teşkilatı yerin 460 metre altına indi’ desek bir şey yoktu da, dibine indi deyince mi sorun olmuş? Herkes anladığı konuda konuşsun!

Ben Özdemir’in bu davranışlarına sadece gülüp geçiyorum. Acele de etmiyorum. Ancak Ahmet Özdemir’e tavsiyem acele etsin. Şurada konuşacak, birkaç ayı kaldı. O hasbelkader geldiği makamda oturduğu koltuğun doya doya tadını çıkartsın. Birkaç ay sonra İlçe kongresinden sonra, başta o çok güvendiği Ertan başkanı olmak üzere, o kendisini çok önemsiyormuş gibi gördüğü müteahhit arkadaşları dahil kimse yüzüne bakmaz, tanımaz…

O koltuğa oturmadan önce Kozlu’da bir Allah’ın kulu ile oturup bir bardak çay içtiğini kimsenin görmediği Ahmet Özdemir, bundan sonra da aynısı olur.’ Dedi. (BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.