Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARALİ,"BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU"

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.07.2024 - 15:48, Güncelleme: 08.07.2024 - 15:48 3388+ kez okundu.
 

KARALİ,"BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU"

MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali CHP'li Belediyelerin zam yağmuruna sert tepki gösterdi
Karali özellikle içme suyuna yapılan fahiş zammın makul seviyelere çekilmesi talebini ileterek, CHP'li Kozlu ve Zonguldak Belediyelerini sammi davranmaya davet etti. Karali açıklamasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; CHP Halkımızı 30 Haziranda Gebze’ye mitinge davet edip ekonomik durumu ve zamları eleştirdi ve GEÇİNEMİYORUZ pankartları taşıdı. Ama üzerinden birkaç gün geçmeden Halkımızı mitinge davet eden hatta ücretsiz otobüs kaldıran CHP'nin Kozlu ve Zonguldak belediyeleri Vatandaşların temel ihtiyacı olan içme suyuna CHP meclis üyelerininde oyları ile enflasyonun üzerinde zam yaptı. Aynı belediyeler daha önceki meclis toplantilarinda yine CHP'li meclis üyelerinin oyları ile şimdiye kadar ücretsiz olan otopark alanlarından ve sahillere girişlerden 50 TL ücret almaya karar vermiş, hatta plajlarda şemsiye ve şezlong fiyatlarinada faiş zam yapmisti. Yaşanan örneklerdende anlaşılacağı üzere söylemler ve eylemler arasında büyük uçurumlar var. Hem Zonguldak hem Kozlu CHP'li belediyeleri  göreve geleli daha bir kaç ay olmasina rağmen ilk iş olarak  vatandaşın cebine el atarken bir tataftanda mitinglerle tribünlere oynamayı ihmal etmiyor. CHP'li Zonguldak ve Kozlu belediyelerini zaten ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlarimizin  temel ihtiyacı olan içme suyu fiyatlarını makul seviyelere çekmeye ve samimiyete davet ediyoruz.
MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali CHP'li Belediyelerin zam yağmuruna sert tepki gösterdi

Karali özellikle içme suyuna yapılan fahiş zammın makul seviyelere çekilmesi talebini ileterek, CHP'li Kozlu ve Zonguldak Belediyelerini sammi davranmaya davet etti.

Karali açıklamasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

CHP Halkımızı 30 Haziranda Gebze’ye mitinge davet edip ekonomik durumu ve zamları eleştirdi ve GEÇİNEMİYORUZ pankartları taşıdı.

Ama üzerinden birkaç gün geçmeden Halkımızı mitinge davet eden hatta ücretsiz otobüs kaldıran CHP'nin Kozlu ve Zonguldak belediyeleri Vatandaşların temel ihtiyacı olan içme suyuna CHP meclis üyelerininde oyları ile enflasyonun üzerinde zam yaptı.

Aynı belediyeler daha önceki meclis toplantilarinda yine CHP'li meclis üyelerinin oyları ile şimdiye kadar ücretsiz olan otopark alanlarından ve sahillere girişlerden 50 TL ücret almaya karar vermiş, hatta plajlarda şemsiye ve şezlong fiyatlarinada faiş zam yapmisti.

Yaşanan örneklerdende anlaşılacağı üzere söylemler ve eylemler arasında büyük uçurumlar var. Hem Zonguldak hem Kozlu CHP'li belediyeleri  göreve geleli daha bir kaç ay olmasina rağmen ilk iş olarak  vatandaşın cebine el atarken bir tataftanda mitinglerle tribünlere oynamayı ihmal etmiyor.

CHP'li Zonguldak ve Kozlu belediyelerini zaten ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlarimizin  temel ihtiyacı olan içme suyu fiyatlarını makul seviyelere çekmeye ve samimiyete davet ediyoruz.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.