Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAALİ KOZLU BELEDİYESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.05.2024 - 19:25, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:30 2730+ kez okundu.
 

KARAALİ KOZLU BELEDİYESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz akşam Kozlu Sahil Yolu Moda Kafe karşısında patlayan su borusu nedeniyle yolda biriken su birikintisinden kaçmak isteyen araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesinden dolayı ard arda iki kaza meydana gelmiş ve yaralananlar olmuştu.
Geçtiğimiz akşam Kozlu Sahil Yolu Moda Kafe karşısında patlayan su borusu nedeniyle yolda biriken su birikintisinden kaçmak isteyen araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesinden dolayı ard arda gelen iki kaza meydana gelmiş ve yaralananlar olmuştu. Patlayan su borusuna zamanında müdahale etmeyen Kozlu Belediyesi ekipleri kazanın ardından belediyenin sosyal medya hesaplarından kaza yerinin temizlendiği ve araçların kaldırıldığına dair paylaşımda bulunması kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Patlayan su borusuna zamanında müdahale etmemesinden kaynaklanan İhmali ile adeta kazaya zemin hazırlayan Kozlu Belediyesi’ne bir tepki de MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karaali’den geldi. Karaali sosyal Medya Hesabından yaptığı eleştirisel paylaşımda şu ifadelere yer verdi; ‘Dün akşam saatlerinde Kozlu sahil Yoluna akan suyun sebep olduğu yaralamalı ve maddi hasarı iki trafik kazası yaşandı onlarca da kaza atlatıldı. Çok şükür herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Kozlu Belediyesi sosyal medya hesaplarından kazaya müdahale edildiğini paylaştı. Oysa bir saat ara ile yaşanan bu hadisede ilk kazadan sonra yola ve suya müdahale edilse gerekli güvenlik tedbirleri alınsa ikinci kaza yaşanmazdı. Hemşerilerimizin can ve mal güvenliğini öncelikli sorumluluk alanımız olarak görerek yetkilileri daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.’ Karaali’nin paylaşımından sonra belediyenin kazaya müdahale edildiğine dair sosyal medya paylaşımını kaldırdığı fark edildi.
Geçtiğimiz akşam Kozlu Sahil Yolu Moda Kafe karşısında patlayan su borusu nedeniyle yolda biriken su birikintisinden kaçmak isteyen araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesinden dolayı ard arda iki kaza meydana gelmiş ve yaralananlar olmuştu.

Geçtiğimiz akşam Kozlu Sahil Yolu Moda Kafe karşısında patlayan su borusu nedeniyle yolda biriken su birikintisinden kaçmak isteyen araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesinden dolayı ard arda gelen iki kaza meydana gelmiş ve yaralananlar olmuştu.

Patlayan su borusuna zamanında müdahale etmeyen Kozlu Belediyesi ekipleri kazanın ardından belediyenin sosyal medya hesaplarından kaza yerinin temizlendiği ve araçların kaldırıldığına dair paylaşımda bulunması kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

Patlayan su borusuna zamanında müdahale etmemesinden kaynaklanan İhmali ile adeta kazaya zemin hazırlayan Kozlu Belediyesi’ne bir tepki de MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karaali’den geldi.

Karaali sosyal Medya Hesabından yaptığı eleştirisel paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

‘Dün akşam saatlerinde Kozlu sahil Yoluna akan suyun sebep olduğu yaralamalı ve maddi hasarı iki trafik kazası yaşandı onlarca da kaza atlatıldı. Çok şükür herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Kozlu Belediyesi sosyal medya hesaplarından kazaya müdahale edildiğini paylaştı. Oysa bir saat ara ile yaşanan bu hadisede ilk kazadan sonra yola ve suya müdahale edilse gerekli güvenlik tedbirleri alınsa ikinci kaza yaşanmazdı.

Hemşerilerimizin can ve mal güvenliğini öncelikli sorumluluk alanımız olarak görerek yetkilileri daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.’

Karaali’nin paylaşımından sonra belediyenin kazaya müdahale edildiğine dair sosyal medya paylaşımını kaldırdığı fark edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.