Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAMU BORÇ YAPILANDIRMA SON GÜN 30 HAZİRAN'A UZATILDI

Ekonomi (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.05.2023 - 08:28, Güncelleme: 26.05.2023 - 08:28 6477+ kez okundu.
 

KAMU BORÇ YAPILANDIRMA SON GÜN 30 HAZİRAN'A UZATILDI

Cumhurbaşkanlığı kararı ile kamu alacakları ile ilgili yapılandırmalar için son başvuru tarihi, mayıs ayının sonundan haziran ayının sonuna sarkıtıldı.
Cumhurbaşkanlığı kararı ile kamu alacakları ile ilgili yapılandırmalar için son başvuru tarihi, mayıs ayının sonundan haziran ayının sonuna sarkıtıldı. Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihinin uzatılması için Cumhurbaşkanı kararı alındı. Buna göre, başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran'a çekilecek ve ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak. Vergi ve SGK primleri başta olmak üzere birçok kamu borcu için 48 aya kadar yapılandırma fırsatı getirilmişti. Yapılandırma başvurusu için bu ayın sonu son tarihti. Ödemeler de 30 Haziran 2023'e kadar yapılacaktı. Uzatma Cumhurbaşkanı kararı ile alındı Ancak Resmi Gazete'de yayınlanan tebliğe göre yapılandırma tarihini bir ay artırma yetkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'daydı. Başvuru ve ödeme son tarihleri bir ay uzatıldı Şimdi yeni alınan karara göre başvurular haziran sonuna, ödemeler ise temmuz sonuna kadar uzatılmış oldu. Hangi borçlar yapılandırılabiliyor? Vergi daireleri, gümrük müdürlükleri, askerlik, otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitle ödenebilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), il özel idareleri, belediyeler, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıkları (YİKOB) ile ilgili alacaklara yapılandırma imkanı getiriliyor.  
Cumhurbaşkanlığı kararı ile kamu alacakları ile ilgili yapılandırmalar için son başvuru tarihi, mayıs ayının sonundan haziran ayının sonuna sarkıtıldı.

Cumhurbaşkanlığı kararı ile kamu alacakları ile ilgili yapılandırmalar için son başvuru tarihi, mayıs ayının sonundan haziran ayının sonuna sarkıtıldı.
Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihinin uzatılması için Cumhurbaşkanı kararı alındı.
Buna göre, başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran'a çekilecek ve ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.
Vergi ve SGK primleri başta olmak üzere birçok kamu borcu için 48 aya kadar yapılandırma fırsatı getirilmişti. Yapılandırma başvurusu için bu ayın sonu son tarihti. Ödemeler de 30 Haziran 2023'e kadar yapılacaktı.
Uzatma Cumhurbaşkanı kararı ile alındı
Ancak Resmi Gazete'de yayınlanan tebliğe göre yapılandırma tarihini bir ay artırma yetkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'daydı.
Başvuru ve ödeme son tarihleri bir ay uzatıldı
Şimdi yeni alınan karara göre başvurular haziran sonuna, ödemeler ise temmuz sonuna kadar uzatılmış oldu.
Hangi borçlar yapılandırılabiliyor?
Vergi daireleri, gümrük müdürlükleri, askerlik, otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitle ödenebilecek.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), il özel idareleri, belediyeler, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıkları (YİKOB) ile ilgili alacaklara yapılandırma imkanı getiriliyor.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.