Sitenin sağında bir giydirme reklam

KALDIRIM İŞGALİNE POLİS DESTEKLİ DENETİM

Zonguldak 08.08.2014 - 16:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7868+ kez okundu.
 

KALDIRIM İŞGALİNE POLİS DESTEKLİ DENETİM

Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri kent merkezinde kaldırım işgali yapan esnafı denetlerken, çalışmalara çevik kuvvet polisi de destek verdi.
Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sabah saatlerinde kent merkezinde kaldırımları işgal eden esnafları denetledi. Zabıta ekipleri çay ocağı, lokanta ve kafeterya gibi iş yerlerinin kaldırımlara koydukları masa ve sandalyeler ile bazı esnafların dükkânlarının dışına açtıkları tezgâhlarını kaldırdı. Zabıta ekipleri yapılan denetimleri fotoğraflarken, esnafları da kaldırımları işgal etmemeleri konusunda uyardı. Zabıta ekiplerine denetimler sırasında esnafın olası tepkisine karşı Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet polisleri de destek verdi. Zabıtanın arkasında çevik kuvvet polislerini gören esnaflar direnç göstermeden kaldırımlardaki tezgâhlarını ve eşyalarına dükkânlarına aldı. Zabıta yetkilileri denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ve kaldırım işgallerine müsaade etmeyeceklerini belirttiler.
Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri kent merkezinde kaldırım işgali yapan esnafı denetlerken, çalışmalara çevik kuvvet polisi de destek verdi.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sabah saatlerinde kent merkezinde kaldırımları işgal eden esnafları denetledi. Zabıta ekipleri çay ocağı, lokanta ve kafeterya gibi iş yerlerinin kaldırımlara koydukları masa ve sandalyeler ile bazı esnafların dükkânlarının dışına açtıkları tezgâhlarını kaldırdı. Zabıta ekipleri yapılan denetimleri fotoğraflarken, esnafları da kaldırımları işgal etmemeleri konusunda uyardı.
Zabıta ekiplerine denetimler sırasında esnafın olası tepkisine karşı Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet polisleri de destek verdi. Zabıtanın arkasında çevik kuvvet polislerini gören esnaflar direnç göstermeden kaldırımlardaki tezgâhlarını ve eşyalarına dükkânlarına aldı. Zabıta yetkilileri denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ve kaldırım işgallerine müsaade etmeyeceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.