Sitenin sağında bir giydirme reklam

KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI'NA ŞENGÜL DEMİR ATANDI

Siyaset 11.11.2020 - 22:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3158+ kez okundu.
 

KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI'NA ŞENGÜL DEMİR ATANDI

Gelecek Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı'na Genel Merkezin kararıyla Şengül Demir atandı. İl Başkanı Hikmet Aydın, Demire görevinde başarılar dileyerek; "Hızla teşkilatlanmaya devam ediyoruz. Partimiz kadınlarımızı oldukça önemsiyor ve geleceği onların şekillendireceğini düşünüyor. Bu kapsamda İl Kadın Kolları Başkanlığımıza Şengül Demir atandı. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Şengül Demir Gelecek Partisini ileriye taşımak için elinden geleni yapacaktır." dedi. Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanlığımıza İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Demir de; "Zonguldak'ta kadın haklarımızın savunucusu olacağım. Şu anda böyle bir görevi devraldığım için mutluyum." ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından Şengül Demir'e İl Başkanı Hikmet Aydın tarafından yetki belgesi teslim edildi. Tören sonunda Gelecek Partisi İl Başkanı Hikmet Aydın son olarak şunları söyledi; ‘’Merkez ilçe ve ili temsili başkanımız bir tane olacak bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Zonguldak için elinden geleni yapacaktır.’’

Gelecek Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı'na Genel Merkezin kararıyla Şengül Demir atandı. İl Başkanı Hikmet Aydın, Demire görevinde başarılar dileyerek; "Hızla teşkilatlanmaya devam ediyoruz. Partimiz kadınlarımızı oldukça önemsiyor ve geleceği onların şekillendireceğini düşünüyor. Bu kapsamda İl Kadın Kolları Başkanlığımıza Şengül Demir atandı. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Şengül Demir Gelecek Partisini ileriye taşımak için elinden geleni yapacaktır." dedi.
Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanlığımıza İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Demir de; "Zonguldak'ta kadın haklarımızın savunucusu olacağım. Şu anda böyle bir görevi devraldığım için mutluyum." ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından Şengül Demir'e İl Başkanı Hikmet Aydın tarafından yetki belgesi teslim edildi.
Tören sonunda Gelecek Partisi İl Başkanı Hikmet Aydın son olarak şunları söyledi; ‘’Merkez ilçe ve ili temsili başkanımız bir tane olacak bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Zonguldak için elinden geleni yapacaktır.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.