Sitenin sağında bir giydirme reklam

KIZILCAKESE HAYVAN BARINAĞI İMAR PLANI MECLİSTEN GEÇTİ

Kozlu 14.03.2021 - 13:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7431+ kez okundu.
 

KIZILCAKESE HAYVAN BARINAĞI İMAR PLANI MECLİSTEN GEÇTİ

Kozlu Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında, 5 Mart Cuma günü Belediye meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Başkan Bektaş, Kızılcakese Köyü’nde yapılması planlanan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni sinevizyon gösterimiyle Meclis üyeleri bilgilendirdi. Kamuoyundan gelen tepkileri saygı ile karşıladığını dile getiren Başkan Bektaş, ancak ifade edilenlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekerek, projenin sadece sokak köpekleri için barınak olmaktan çok öte rehabilite merkezi ve sosyal tesisleri de içerisinde barındıran kapsamlı bir proje olduğunu dile getirdi. Bektaş söylenenlerin aksine projenin çevreye değer katacağını Kozlu adına önemli bir kazanım olacağını sözlerine ekledi. Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi İmar Planları ile ilgili İmar Komisyonu kararı İYİ Partililerin çekimser, CHP’li iki üye ile bir bağımsız üyenin ret oylarına karşın, oy çokluğuyla onaylandı.(BKH)
Kozlu Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında, 5 Mart Cuma günü Belediye meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Başkan Bektaş, Kızılcakese Köyü’nde yapılması planlanan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni sinevizyon gösterimiyle Meclis üyeleri bilgilendirdi.
Kamuoyundan gelen tepkileri saygı ile karşıladığını dile getiren Başkan Bektaş, ancak ifade edilenlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekerek, projenin sadece sokak köpekleri için barınak olmaktan çok öte rehabilite merkezi ve sosyal tesisleri de içerisinde barındıran kapsamlı bir proje olduğunu dile getirdi. Bektaş söylenenlerin aksine projenin çevreye değer katacağını Kozlu adına önemli bir kazanım olacağını sözlerine ekledi.
Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi İmar Planları ile ilgili İmar Komisyonu kararı İYİ Partililerin çekimser, CHP’li iki üye ile bir bağımsız üyenin ret oylarına karşın, oy çokluğuyla onaylandı.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.