Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma ve polis ekiplerinden şeker gibi çevirme

Devrek (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2019 - 21:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7627+ kez okundu.
 

Jandarma ve polis ekiplerinden şeker gibi çevirme

Devrek’te jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada sürücülere şeker ve kolonya ikramında bulunuldu.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bayram nedeniyle gerçekleştirilen rutin uygulamalarda sürücülere şekerleme ve kolonya ikramında bulunuldu. Devrek Uzunçay Mevkiinde jandarma ve trafik ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamaya Devrek Kaymakam Vekili Nurettin Yavuz’da iştirak ederken, uygulamada şeker ve kolonya ikramı yapan kaymakam ve ekipleri gören sürücüler ve yanında bulunan yolcular ilk şaşkınlıklarını atlattıktan sonra kendilerine sunulan ikramları kabul etmenin mutluluğunu yaşadılar. Nazik davranışlarından dolayı kaymakam ve ekiplere teşekkür eden sürücüler gerçekleştirilen bu tür ikramlı uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bayram süresince bu tarz uygulamaların devam edeceğini belirten ekipler, “Sürücülerimizin istedikleri yerlere kazasız ve sağlıklı bir şekilde gitmeleri için rutin uygulamalarımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Uygulamamızın yanı sıra sürücülerimizin ve yanında bulunan yolcularımızın hem bayramlarını tebrik ediyoruz hem de ağızlarının tatlanması için çeşitli ikramlarda bulunuyoruz” diye konuştular.
Devrek’te jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada sürücülere şeker ve kolonya ikramında bulunuldu.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bayram nedeniyle gerçekleştirilen rutin uygulamalarda sürücülere şekerleme ve kolonya ikramında bulunuldu. Devrek Uzunçay Mevkiinde jandarma ve trafik ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamaya Devrek Kaymakam Vekili Nurettin Yavuz’da iştirak ederken, uygulamada şeker ve kolonya ikramı yapan kaymakam ve ekipleri gören sürücüler ve yanında bulunan yolcular ilk şaşkınlıklarını atlattıktan sonra kendilerine sunulan ikramları kabul etmenin mutluluğunu yaşadılar. Nazik davranışlarından dolayı kaymakam ve ekiplere teşekkür eden sürücüler gerçekleştirilen bu tür ikramlı uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bayram süresince bu tarz uygulamaların devam edeceğini belirten ekipler, “Sürücülerimizin istedikleri yerlere kazasız ve sağlıklı bir şekilde gitmeleri için rutin uygulamalarımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Uygulamamızın yanı sıra sürücülerimizin ve yanında bulunan yolcularımızın hem bayramlarını tebrik ediyoruz hem de ağızlarının tatlanması için çeşitli ikramlarda bulunuyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.