Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ PARTİYE KATILIMLAR SÜRÜYOR

Siyaset 15.01.2021 - 00:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7335+ kez okundu.
 

İYİ PARTİYE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İyi Parti Kozlu İlçe Teşkilatı, MHP önceki dönem Kadın Kollarından önemli bir ismi saflarına kattı.
İYİ Parti ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak ve ilçelerinde de teşkilatlarını güçlendirme çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Bu bağlamda Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde İYİ Parti Teşkilatına yeni katılan isimler İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve ekibi tarafından kamuoyu ile paylaşılıyor. Son olarak,üye kaydını yaptıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) önceki dönemlerde Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Türkan Güleç Özturp’u da partilerine üye yaparak, rozetini takan Adıbaş, heyecanını sosyal medya hesabundan kamuoyu ile paylaştı. İYİ Parti rozetini takan Özturp'un, ileri ki günlerde de Kadın Kolları Başkanlığına atanacağı  edinilen bilgiler arasında yer aldı.
İyi Parti Kozlu İlçe Teşkilatı, MHP önceki dönem Kadın Kollarından önemli bir ismi saflarına kattı.

İYİ Parti ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak ve ilçelerinde de teşkilatlarını güçlendirme çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor.
Bu bağlamda Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde İYİ Parti Teşkilatına yeni katılan isimler İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve ekibi tarafından kamuoyu ile paylaşılıyor.
Son olarak,üye kaydını yaptıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) önceki dönemlerde Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Türkan Güleç Özturp’u da partilerine üye yaparak, rozetini takan Adıbaş, heyecanını sosyal medya hesabundan kamuoyu ile paylaştı.

İYİ Parti rozetini takan Özturp'un, ileri ki günlerde de Kadın Kolları Başkanlığına atanacağı  edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.