Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ PARTİ POLİS HAFTASINI KUTLADI

Gündem 07.04.2020 - 20:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7129+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ POLİS HAFTASINI KUTLADI

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Adıbaş, Emniyet güçlerinin hayatımızdaki ve devletimizin birliği, bütünlüğü konusundaki önemini vurguladı. Polis haftasının anlam ve önemini dile getiren Adıbaş; “Türk Polis Teşkilatı, 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul'da kuruldu. Teşkilatın kuruluş yıl dönümü 6 - 12 Nisan tarihleri arasında Polis Haftası olarak kutlanıyor. 10 Nisan, “Polis Günü”, Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah'tan rahmet, onların yakınlarına da, halen görev başında bulunan polislerimize de Polis haftası ve Polis günü vesilesiyle minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Adıbaş, Emniyet güçlerinin hayatımızdaki ve devletimizin birliği, bütünlüğü konusundaki önemini vurguladı.
Polis haftasının anlam ve önemini dile getiren Adıbaş; “Türk Polis Teşkilatı, 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul'da kuruldu. Teşkilatın kuruluş yıl dönümü 6 - 12 Nisan tarihleri arasında Polis Haftası olarak kutlanıyor. 10 Nisan, “Polis Günü”, Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah'tan rahmet, onların yakınlarına da, halen görev başında bulunan polislerimize de Polis haftası ve Polis günü vesilesiyle minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.