Sitenin sağında bir giydirme reklam

İş Güvenliği Nerede

Kozlu 20.10.2017 - 13:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3624+ kez okundu.
 

İş Güvenliği Nerede

Kozlu Belediyesi'nin yaptırdığı kavşak düzenlemesinde yüklenici firma iş güvenliği kurallarını hiçe sayıyor.
Kozlu Belediyesi Kent girişini güzelleştirmek amacıyla iller Bankası kaynaklı kavşak ve bulvar düzenleme ihalesi yaptı. İhaleyi Kozlu Belediyesi'nin birçok işini de yapan E.Zeki Berberoğlu'nun yeğeninin Firması Berplus isimli firma aldı. Firma kavşak düzenlemesinin başlangıcından bu güne akan trafikte sürdürdüğü kavşak ve refuj düzenleme çalışmalarını sürdürürken hem çalışanların hem vatandaşların can ve mal güvenliğini hiçe saydı. Aynı firma 20 Ekim Cuma günü 15 Temmuz Şehitler köprüsü önündeki döner kavşak a madenci heykelini yerleştirirken işçiyi Vincin halat ile havaya kaldırarak montaj çalışması yaptırması ise görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Görenler; "yok artık bu kadarda olmaz.Çalışma müdürlugu  ve is güvenliği uzmanları bu firmayı görmüyor mu? Bir tedbir alınması için illaki bir can mi yanması gerekli"dediler.
Kozlu Belediyesi'nin yaptırdığı kavşak düzenlemesinde yüklenici firma iş güvenliği kurallarını hiçe sayıyor.

Kozlu Belediyesi Kent girişini güzelleştirmek amacıyla iller Bankası kaynaklı kavşak ve bulvar düzenleme ihalesi yaptı.

İhaleyi Kozlu Belediyesi'nin birçok işini de yapan E.Zeki Berberoğlu'nun yeğeninin Firması Berplus isimli firma aldı.

Firma kavşak düzenlemesinin başlangıcından bu güne akan trafikte sürdürdüğü kavşak ve refuj düzenleme çalışmalarını sürdürürken hem çalışanların hem vatandaşların can ve mal güvenliğini hiçe saydı.

Aynı firma 20 Ekim Cuma günü 15 Temmuz Şehitler köprüsü önündeki döner kavşak a madenci heykelini yerleştirirken işçiyi Vincin halat ile havaya kaldırarak montaj çalışması yaptırması ise görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Görenler; "yok artık bu kadarda olmaz.Çalışma müdürlugu  ve is güvenliği uzmanları bu firmayı görmüyor mu? Bir tedbir alınması için illaki bir can mi yanması gerekli"dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.