Sitenin sağında bir giydirme reklam

İNTİKAMINI ALMAK İÇİN 5 YIL 9 AY BU GÜNÜ BEKLEDİ

Gündem 06.06.2014 - 14:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8105+ kez okundu.
 

İNTİKAMINI ALMAK İÇİN 5 YIL 9 AY BU GÜNÜ BEKLEDİ

Ertan Şahin, 2008 Ağustos ayında Belediyede Memur iken, siyasetle ilgilendiği, işlerini aksattığı gerekçesi ile kendisini polis zoru ile makam odasından attıran dönemin Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’yi 5 yıl 9 ay sonra Başkanı olduğu Belediye Meclis salonundan Polis zoru ile attırmak istedi!
Kozlu belediye Meclisi’nin 06.06.2014 Cuma günü gerçekleştirilen Haziran ayı ikinci oturumunda, gündem maddelerinin henüz dördüncüsü oylanırken, muhalefetin bir önceki meclis toplantısına ait, maddelerin okunarak oylandığına dair gündem maddesine olumsuz oy vermesine sinirlenen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile, CHP grup başkanı Hüdai Dökmeci’nin karşılıklı atışmalarının ardından, sinirlerine hâkim olamayan Ertan Şahin, Hüdai Dökmeci’yi Meclisin huzurunu bozduğu gerekçesiyle önce Belediye zabıtalarını çağırarak dışarı attırmak istedi. Bu gerçekleşmeyince ardından, kolluk kuvvetlerini Belediye Meclis Salonuna çağıran Şahin, Kozlu Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir komiser yardımcısı ve polis memurundan Meclis Başkanı sıfatıyla Hüdai Dökmeci’yi salon dışına atmalarını talep etti. Ardından kendi rızası ile Meclis Salonunu terk eden CHP’li Belediye Meclis üyesi Hüdai Dökmeci’ye karşı sergilenen tavıra tepkisiz kalmayan CHP grubundan Behçet Danış ve İsmet Dilmaç meclis salonunu terk ederken, salonda kalan CHP’li Bekir Atalay, Halil Ardıç ve Ali Salcı, geriye kalan gündem maddelerinin oylanması sırasında tüm maddelere AKP’li üyelerle birlikte evet oyu vererek,  bir nevi kamuoyunda, partileri ile ters düştükleri ve istifa ederek AKP’ye geçecekleri yönündeki iddiaları doğrular şekilde tavır sergilemiş oldular. Bu olaydan sonra, CHP oyları ile meclis üyesi seçilen, Bekir Atalay, Halil Ardıç ve Ali Salcı’nın ne zaman istifa ederek AKP’ye geçecekleri Kozlu kamuoyunda merakla bekleniyor. 6 Haziran Cuma günü Kozlu Belediye Meclisinde yaşananlar, kamuoyunda 5 yıl 9 ay önce, yanı 2008 yılının Ağustos ayında Hüdai Dökmeci’nin belediye Başkanlığı döneminde, İhale işlerinden sorumlu fen İşleri müdürü olarak görev yapan Ertan Şahin’in, Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci tarafından, siyaset yaptığı ve asli işlerini aksattığı gerekçesi ile makam odasından polis zoru ile atıldığını akıllara getirerek, Şahin’in şimdi Belediye Başkanı olarak Hüdai Dökmeci’yi Belediye Meclis salonundan attırmak istemesi,  ‘O günlerin intikamını almak istiyor!’ şeklinde yorumlandı. 5 yıl,9 ay önce dönemin Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci tarafından Belediyedeki makam odasından Polis zoru ile çıkarılan Ertan Şahin’in o günlerde siyasetle ilgilendiğini doğrularcasına, Bilgisayarlarında yapılan incelemelerde önceki dönemlere ait seçim sonuçları tespit edildiği iddia edilmişti. (BKH) 
Ertan Şahin, 2008 Ağustos ayında Belediyede Memur iken, siyasetle ilgilendiği, işlerini aksattığı gerekçesi ile kendisini polis zoru ile makam odasından attıran dönemin Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’yi 5 yıl 9 ay sonra Başkanı olduğu Belediye Meclis salonundan Polis zoru ile attırmak istedi!

Kozlu belediye Meclisi’nin 06.06.2014 Cuma günü gerçekleştirilen Haziran ayı ikinci oturumunda, gündem maddelerinin henüz dördüncüsü oylanırken, muhalefetin bir önceki meclis toplantısına ait, maddelerin okunarak oylandığına dair gündem maddesine olumsuz oy vermesine sinirlenen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile, CHP grup başkanı Hüdai Dökmeci’nin karşılıklı atışmalarının ardından, sinirlerine hâkim olamayan Ertan Şahin, Hüdai Dökmeci’yi Meclisin huzurunu bozduğu gerekçesiyle önce Belediye zabıtalarını çağırarak dışarı attırmak istedi.

Bu gerçekleşmeyince ardından, kolluk kuvvetlerini Belediye Meclis Salonuna çağıran Şahin, Kozlu Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir komiser yardımcısı ve polis memurundan Meclis Başkanı sıfatıyla Hüdai Dökmeci’yi salon dışına atmalarını talep etti.

Ardından kendi rızası ile Meclis Salonunu terk eden CHP’li Belediye Meclis üyesi Hüdai Dökmeci’ye karşı sergilenen tavıra tepkisiz kalmayan CHP grubundan Behçet Danış ve İsmet Dilmaç meclis salonunu terk ederken, salonda kalan CHP’li Bekir Atalay, Halil Ardıç ve Ali Salcı, geriye kalan gündem maddelerinin oylanması sırasında tüm maddelere AKP’li üyelerle birlikte evet oyu vererek,  bir nevi kamuoyunda, partileri ile ters düştükleri ve istifa ederek AKP’ye geçecekleri yönündeki iddiaları doğrular şekilde tavır sergilemiş oldular.

Bu olaydan sonra, CHP oyları ile meclis üyesi seçilen, Bekir Atalay, Halil Ardıç ve Ali Salcı’nın ne zaman istifa ederek AKP’ye geçecekleri Kozlu kamuoyunda merakla bekleniyor.

6 Haziran Cuma günü Kozlu Belediye Meclisinde yaşananlar, kamuoyunda 5 yıl 9 ay önce, yanı 2008 yılının Ağustos ayında Hüdai Dökmeci’nin belediye Başkanlığı döneminde, İhale işlerinden sorumlu fen İşleri müdürü olarak görev yapan Ertan Şahin’in, Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci tarafından, siyaset yaptığı ve asli işlerini aksattığı gerekçesi ile makam odasından polis zoru ile atıldığını akıllara getirerek, Şahin’in şimdi Belediye Başkanı olarak Hüdai Dökmeci’yi Belediye Meclis salonundan attırmak istemesi,  ‘O günlerin intikamını almak istiyor!’ şeklinde yorumlandı.

5 yıl,9 ay önce dönemin Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci tarafından Belediyedeki makam odasından Polis zoru ile çıkarılan Ertan Şahin’in o günlerde siyasetle ilgilendiğini doğrularcasına, Bilgisayarlarında yapılan incelemelerde önceki dönemlere ait seçim sonuçları tespit edildiği iddia edilmişti. (BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.