Sitenin sağında bir giydirme reklam

İNSAN AYIRIMI YAPMADAN MAHALLE HALKINA HİZMET EDİYOR

Kozlu 19.09.2019 - 22:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7798+ kez okundu.
 

İNSAN AYIRIMI YAPMADAN MAHALLE HALKINA HİZMET EDİYOR

Arıkan: Mahalle sakinleri adına Başkan Bektaş’a teşekkür ederim.
Arıkan: Mahalle sakinleri adına Başkan Bektaş’a teşekkür ederim. Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Taşbaca Mahallesi Muhtarı Kibar Arıkan mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Roman vatandaşların yoğun yaşadığı kesimlere yaptığı hizmetle mahalle halkı tarafından taktirle karşılanıyor. Muhtar Arıkan, mahalle halkının temsilcisi olarak insan ayırımı yapmadan tüm mahalle halkının sorunları ile yakından ilgilenmeye özen gösterdiğini bunun da taktirle karşılanmasının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Geçtiğimiz ay Kozlu’da meydana gelen sel felaketinden en çok etkilenen mahallelerden birinin de Taşbaca Mahallesi olduğunu dile getiren mahalle muhtarı Kibar Arıkan, mahallenin sorunlarını Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a ilettiklerini ve Başkan Bektaş’ın Belediyenin tüm imkânlarını seferber ederek sel felaketinin izlerini bir an çözmek adına çalışmaları başlattığını ifade ederek mahalle halkı adına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a teşekkür etti.(BKH)
Arıkan: Mahalle sakinleri adına Başkan Bektaş’a teşekkür ederim.

Arıkan: Mahalle sakinleri adına Başkan Bektaş’a teşekkür ederim.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Taşbaca Mahallesi Muhtarı Kibar Arıkan mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Roman vatandaşların yoğun yaşadığı kesimlere yaptığı hizmetle mahalle halkı tarafından taktirle karşılanıyor. Muhtar Arıkan, mahalle halkının temsilcisi olarak insan ayırımı yapmadan tüm mahalle halkının sorunları ile yakından ilgilenmeye özen gösterdiğini bunun da taktirle karşılanmasının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Geçtiğimiz ay Kozlu’da meydana gelen sel felaketinden en çok etkilenen mahallelerden birinin de Taşbaca Mahallesi olduğunu dile getiren mahalle muhtarı Kibar Arıkan, mahallenin sorunlarını Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a ilettiklerini ve Başkan Bektaş’ın Belediyenin tüm imkânlarını seferber ederek sel felaketinin izlerini bir an çözmek adına çalışmaları başlattığını ifade ederek mahalle halkı adına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a teşekkür etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.