Sitenin sağında bir giydirme reklam

CANDEMİR ONGAN: GERÇEKTEN İYİLER HAKLI OLANLAR KAZANDI

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.05.2024 - 19:36, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:36 2592+ kez okundu.
 

CANDEMİR ONGAN: GERÇEKTEN İYİLER HAKLI OLANLAR KAZANDI

Candemir Ongan, Demirtaş’ın yargılandığı taciz davasında hapis cezasına çarptırılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak o zamanki tepkisinin haklılığına atıfta bulundu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Ak Parti’den istifası alınan ve İyi Parti’nin aday gösterdiği Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın adaylığına karşı çıkan ve tepki gösteren, ardından da gösterdiği tepki dikkate alınmayınca ekip arkadaşları ile birlikte İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Candemir Ongan, Demirtaş’ın yargılandığı taciz davasında hapis cezasına çarptırılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak o zamanki tepkisinin haklılığına atıfta bulundu. Ongan sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi: ‘Kazanmak Uğruna Yapılan Her Hareket Demek Her Zaman MÜBAH Olmuyormuş. Hak yerini buldu. Gerçekten İYİLER Haklı Olanlar Kazandı. Kendini İYİ Gösterenler İse Bizde Biliyorduk, demekle yetiniyorlar. Şimdi bizden olan herkesin Anlı Açık Başı Dik… Koltuğunu ve Haysiyetini Makam uğruna terk etmeyenlere selam olsun. Hadi Artık Siz Düşünün’
Candemir Ongan, Demirtaş’ın yargılandığı taciz davasında hapis cezasına çarptırılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak o zamanki tepkisinin haklılığına atıfta bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Ak Parti’den istifası alınan ve İyi Parti’nin aday gösterdiği Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın adaylığına karşı çıkan ve tepki gösteren, ardından da gösterdiği tepki dikkate alınmayınca ekip arkadaşları ile birlikte İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Candemir Ongan, Demirtaş’ın yargılandığı taciz davasında hapis cezasına çarptırılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak o zamanki tepkisinin haklılığına atıfta bulundu.

Ongan sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi:

‘Kazanmak Uğruna Yapılan Her Hareket Demek Her Zaman MÜBAH Olmuyormuş. Hak yerini buldu. Gerçekten İYİLER Haklı Olanlar Kazandı. Kendini İYİ Gösterenler İse Bizde Biliyorduk, demekle yetiniyorlar. Şimdi bizden olan herkesin Anlı Açık Başı Dik… Koltuğunu ve Haysiyetini Makam uğruna terk etmeyenlere selam olsun. Hadi Artık Siz Düşünün’

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.