Sitenin sağında bir giydirme reklam

KÜLTÜR VE SANAT BİR ARADA

Kültür 23.05.2024 - 08:26, Güncelleme: 23.05.2024 - 08:26 1419+ kez okundu.
 

KÜLTÜR VE SANAT BİR ARADA

Zonguldak'ta kültür sanat havası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında kültür ve sanat buluşma programı gerçekleştirildi.
Zonguldak'ta kültür sanat haftası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında  kültür ve sanat buluşma programı gerçekleştirildi. Zonguldak İncivez Genç Ofis'te Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve misafirler tarafından açılışı yapılan program renkli anlara sahne oldu. Zonguldak ilinde tiyatro, şiir, edebiyat, el sanatları ve müzik alanında emek veren yaklaşık 80 sanatçı eserlerini misafirlerine sundu. Yüksel, tek tek sergide sunulan eserleri inceledi beğeni, yorum ve önerilerini dile getirdi. Programda konuşan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, geçtiğimiz sene ilkini düzenlediklerini belirterek sanata değer veren ve sanatın içinde olan tüm arkadaşlarla beraber olmak, onları tanımak ve gençlerle tanıştırmak için bu yola çıktıklarını ifade etti. Yüksel, "Her insan sanatla uğraşamaz, sanatçı gibi bakamaz. Sanat açısıyla bakmak çok farklı bir bakış açısı gerektirir. Sanatla uğraşan insan etrafına ya da çevresine hiçbir zaman zarar vermez. İnsanların bakış açısını değiştirir" dedi. Sergi bitiminin hemen sonrasında tüm katılımcılara çeşitli ikramların yanı sıra plaket ve başarı belgesi de verildi.
Zonguldak'ta kültür sanat havası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında kültür ve sanat buluşma programı gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta kültür sanat haftası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında  kültür ve sanat buluşma programı gerçekleştirildi.

Zonguldak İncivez Genç Ofis'te Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve misafirler tarafından açılışı yapılan program renkli anlara sahne oldu. Zonguldak ilinde tiyatro, şiir, edebiyat, el sanatları ve müzik alanında emek veren yaklaşık 80 sanatçı eserlerini misafirlerine sundu. Yüksel, tek tek sergide sunulan eserleri inceledi beğeni, yorum ve önerilerini dile getirdi. Programda konuşan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, geçtiğimiz sene ilkini düzenlediklerini belirterek sanata değer veren ve sanatın içinde olan tüm arkadaşlarla beraber olmak, onları tanımak ve gençlerle tanıştırmak için bu yola çıktıklarını ifade etti. Yüksel, "Her insan sanatla uğraşamaz, sanatçı gibi bakamaz. Sanat açısıyla bakmak çok farklı bir bakış açısı gerektirir. Sanatla uğraşan insan etrafına ya da çevresine hiçbir zaman zarar vermez. İnsanların bakış açısını değiştirir" dedi. Sergi bitiminin hemen sonrasında tüm katılımcılara çeşitli ikramların yanı sıra plaket ve başarı belgesi de verildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.